Maribel, sportiva care a cucerit Spania. ”Sacrificiile nu sunt puține”

1 săptămână in urmă 5

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Atleta a reușit o performanță extraordinară în cursa de 60 de metri indoor, pe care a încheiat-o în doar șapte secunde și 21 de sutimi.

Galerie Foto

Maribel Perez, sportiva care a cucerit Spania.

La puțin timp după realizarea acestei performanțe, Perez a postat o fotografie istorică, alături de tabela care a înregistrat succesul extraordinar.

”Toate sacrificiile au recompensele lor și cele pe care familia Pérez Rodríguez le face nu sunt puține. Iată cadoul nostru, acest moment din istorie este al nostru!! ♥ ️ ♥ ️
Poate că ieri a fost cea mai fericită zi din viața mea și spun poate pentru că sunt deja nenumărate momente frumoase pe care mi le-a oferit acest sport.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Să ne bucurăm în continuare de @luis.rodriguezfernandez.10 pentru că e abia începutul”, este mesajul postat de Maribel.

Perez a bătut, astfel, recordul național din Spania pentru cursa de 60 de metri, care data din 1990 și-i aparținea sportivei Sandra Myers ( 7.19 secunde), cu două sutimi mai mult decât timpul scos duminică de Maribez.

Cum a reacționat Maribel Perez. ”Am sărutat tartanul pistei”

Sportiva nu a realizat prima dată că a bătut un record. Mai târziu a explicat ce sentimente au încercat-o. 

”Am sărutat tartanul pistei! Nu știam că am doborât cel mai vechi record, până am citit în presă. Este incredibil! Ne antrenăm foarte bine și mă gândeam la asta, dar nu atât de repede”, a spus Perez.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Podiumul cursei de duminică din Antequera a fost completat de Alba Borrero, cu șapte secunde și 42 de sutimi, și Cristina Lara, 7.51.

Recordul național în România pentru cursa de 60 de metri indoor este deținut de Iolanda Oanță și Mirela Dulgheru, care, în 1992, respectiv 1993, au scos un timp de 7.22.

Rusoaica Irina Privalova deține, potrivit Worldathletics, recordul mondial într-o astfel de probă, pe care a încheiat-o în doar 6 secunde și 92 de sutimi, de două ori, în 1993 și 1995.

Etichete: atletism spania , maribel perez , maribel perez atletism

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă