Mariana Moculescu, detalii neștiute despre relația cu fostul soț, Horia Moculescu. „Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18”

2 săptămâni in urmă 37

Mariana Moculescu, fosta soție a  compozitorului Horia Moculescu, a făcut declarații interesante despre perioada în care și-a cunoscut fostul soț. Aceștia au împreună o fată, pe Nidia și deși sunt divorțați de mai mulți ani, au o relație bună.

,,L-am cunost când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist.

 S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu”, a mărturisit Mariana Moculescu, potrivit Spynews.

img-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 1

,,Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri.

Mariana Moculescu, detalii neștiute despre relația cu fostul soț, Horia Moculescu. „Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18”

 Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului”, a mai spus Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă