Mariana a murit la 12 zile după ce a fost rănită în accidentul cu 25 de mașini de lângă Torino. Două fetițe încă își mai așteaptă mama să vină acasă

1 lună in urmă 2

Doi morți la locul accidentului, 31 de răniți și 25 de mașini distruse, a fost bilanțul teribilului accident de pe 13 februarie, de pe o autostradă de lângă Torino. Între răniți, Mariana Doicov, o tânără mămică de 36 de ani care s-a stins 12 zile mai târziu la spital, după cum anunță chiar fratele ei, care acum strânge bani ca să o poată aduce acasă să o înmormânteze.

Serghei Doicov a inițiat o strângere de fonduri și a scris povestea tragică a Marianei, o moldoveancă ce muncea în Italia. „Stimați prieteni, oameni cu inima mare, venim cu rugămintea de a ne ajuta să aducem corpul neînsuflețit al surorii mele în țară. Mariana Doicov a decedat astăzi pe patul de spital, la vârsta de doar 36 de ani, lăsând în urma sa o familie distrusă și două fetițe care nu-și vor reveni niciodată.

Mariana muncea în Italia pentru a-și ajuta mama pensionară și fetițele mici care au rămas în grija ei. La data de 13 februarie, în urma unui tragic accident sora mea a fost internată în stare gravă, fiind operată. La data de 15 februarie Mariana a intrat în comă și nu și-a mai revenit.

Mariana a murit la 12 zile după ce a fost rănită în accidentul cu 25 de mașini de lângă Torino. Două fetițe încă își mai așteaptă mama să vină acasăMariana și cele două fiice ale sale. Foto: gofundme.com

Astăzi am fost anunțați că inima Marianei a cedat. Ne-am rugat la Domnul să își revină și să se întoarcă acasă la fetițe, fap ce și-l dorea nespus de mult, însă Dumnezeu îi ia pe cei buni de lângă noi. Ajutați-ne vă rugăm să o aducem pe Mariana acasă lângă copii și mamă, în țara în care s-a născut și ar fi vrut să se întoarcă înapoi într-o zi, dar nu așa.”, a scris fratele tinerei.

Accident cu 25 de mașini și 33 de victime

Mariana e cea de-a treia victimă a mega accidentului de pe 13 februarie care se stinge, primii doi morți fiind declarați chiar la locul tragediei. S-a întâmplat pe autostrada Torino-Bardonecchia, pe o porțiune de șosea înghețată.

Bilanțul a fost catastrofal: doi morți, 31 de răniți , dintre care doi în cod roșu, unul dintre ei fiind Mariana, 4 coduri galbene și 25 de coduri verzi, internați în spitalele Rivoli și Susa.

mariana-torino3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Gheața a declanșat teribilul accident fatal, care a avut loc în jurul orei 10 dimineața . O mașină s-a ciocnit de parapet, după curba de intrare în viaduct. Imediat după impact, mașinile care au ajuns s-au oprit pentru a-i ajuta pe ocupanți și inevitabil s-a creat o coadă.

Potrivit mărturiilor, o persoană a fluturat brațele pentru a atrage atenția celorlalți șoferi care au ajuns la fața locului, dar din cauza gheții unele mașini nu au putut opri la timp, declanșând o mega coliziune din spate.

Foto: Torino Today

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă