Marian Godină spune că a tras în poligon de doar 4 ori într-un an, iar unii "visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter"

1 lună in urmă 1

Poliţistul SAS Marian Godină a postat pe Facebook un mesaj, în urma tragediei de la Oneşti, în care spune că el, ca poliţist, a apucat să tragă în poligon doar de patru ori într-un an, iar unele persoane se aşteaptă la lucruri mult prea avansate, în ceea ce priveşte o intervenţie mai deosebită a forţelor speciale. 

Godină a postat un mesaj ironic, după tragedia de la Oneşti

Marian Godină - Facebook

Godină a reacţionat, după dubla crimă de la Oneşti

Cazul celor doi muncitori nevinovaţi ucişi, într-un apartament pe care îl renovau, de către fostul proprietar al locuinţei, a trezit sentimente puternice în societatea românească, mulţi fiind de părere că autorităţile române ar fi trebuit să intervină în forţă sau să anihileze instant ameninţarea asupra vieţilor celor doi oameni.

A fost adusă în spaţiu public şi ideea unui trăgător de elită, un sniper, care să fie poziţionat pe blocul vecin şi care să-l anihileze pe agresor, sau chiar trupe speciale care să coboare în rapel dintr-un elicopter, deasupra blocului.

Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine. Și aș zice că...

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 2 martie 2021

"Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine. Și aș zice că au fost doar trei, dar pentru că nu-mi amintesc exact și nu vreau să mint, zic patru, deși înclin spre trei. Iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter", a scris Marian Godină pe Facebook.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

marian godina pistol poligon spiner rapel elicopter onesti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă