Marian Godină şi-a făcut public salariul primit de la Poliţia Română. „Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici”

1 lună in urmă 24

Marian Godină a dezvăluit salariul net încasat în ultima lună, decembrie 2020, într-o postare de pe blogul personal.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat Marian Godină.

Marian Godină şi-a făcut public salariul

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba. Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai scris Marian Godină.

Marian Godină, proces cu Poliţia Română. Care este motivul

Poliţistul a precizat că nu participa la protestele sindicaliştilor din MAI împotriva îngheţării salariilor bugetarilor.

„Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, susţine Marian Godină.

Marian Godină şi-a mai dezvăluit o dată salariul, în 2017, atunci când poliţiştii erau acuzaţi că primesc „salarii nesimţite”. El posta atunci pe Facebook o fotografie cu fluturaşul de salariu din care reieşea că primeşte 3.045 de lei.

Recent, Marian Godină, a pierdut, în primă fază, procesul cu Inspectoratul de Poliție Brașov, însă, fiindcă a fost obligat să achite salariile restante unor angajați, IPJ a decis să îi târască pe toți polițiștii nemulțumiți pe la Curtea de Apel București.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă