Marian Godină, poliţist la acţiuni speciale, după crima de la Oneşti: „Am tras în poligon de patru ori, iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”

1 lună in urmă 3

Marian Godină, poliţist în cadrul departamentului de acţiuni speciale, a anunţat la câte exerciţii de tragere în poligon a participat în 2020, după dubla crimă din Oneşti.

„Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine. Și aș zice că au fost doar trei, dar pentru că nu-mi amintesc exact și nu vreau să mint, zic patru, deși înclin spre trei. Iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Adjunctul Poliției Române, chestorul de poliție Florentin Brăcea, conduce echipa care anchetează intervenția forțelor de ordine în cazul de dublă crimă și luare de ostatici de la Onești. Acesta a spus că vinovații vor răspunde conform legii.

Sindicatul Europol reclamă „o lipsă de asumare” în cazul dublei crime de la Oneşti şi prezintă mai multe scenarii de intervenţie posibile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă