Marian Drăgulescu s-a decis ce meserie va urma! „Ar fi o mare provocare pentru mine” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 21

După ce a strâns un sac de medalii în calitate de gimnast, Marian Drăgulescu și-a propus ca după ce se va retrage din gimnastică de performanță să devină antrenor, cu acte-n regulă, la lotul de seniori.

Gimnastul Marian Drăgulescu a ratat acum o săptămână calificarea în finală la sărituri, singura probă în care a luat startul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Drăgulescu, care va împlini 41 de ani în 18 decembrie, a fost notat cu 13.466 la prima săritură şi cu 14.533 la cea de-a doua.

Marian Drăgulescu s-a decis ce meserie va urma! „Ar fi o mare provocare pentru mine” | EXCLUSIV

La JO de la Tokyo, gimnastica românească a mai fost reprezentată de Larisa Iordache, participantă în calificări la bârnă, respectiv de Maria Holbură.

”Am fost foarte aproape să reuşesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. De aici de la Tokyo, vă îmbrăţişăm eu şi antrenorul meu Ştefan Gal şi mulţumim tuturor pentru suport şi pentru gândurile frumoase. Îi vom urmări mai departe pe colegii noştri şi le vom ţine pumnii strânşi”, a transmis Marian Drăgulescu după calificările la sărituri.

„A fost o perioadă în care mi-am făcut ucenicia la secția de copii și juniori la clubul CSA Steaua motiv pentru care cred că m-aș putea gândi acum să antrenez la lotul de seniori.

Ar fi o mare provocare pentru mine. Mi-aș dori că și în calitate de antrenor să am rezultate la fel de bune precum an avut că gimnast”, a declarat Marian Drăgulescu.

Loturi în reorganizare la FR de Gimnastică!

Aflat momentan în vacanță, în Bulgaria, Marian va reveni săptămâna viitoare în țară urmând că în cel mai scurt timp să-și reia pregătirea în vederea ultimului Mondial la care va participa, cel din luna octombrie, care se va organiza în Japonia.

„Voi reveni la locul faptei că să zic așa. Dacă nu an reușit să mă calific într-o finală olimpică, la Tokyo, poate, de data asta, voi reuși într-o finală mondială„, a mai spus Drăgulescu.

Până în momentul de față nu s-a luat o decizie privind cele două lotuti de seniori, feminin și masculin, privind conducerile tehnice. După Camoionatele Naționale se așteaptă o decizie clară în acest sens, din partea Carmencitei Constantin, președintele FR de Gimnastică.

The post Marian Drăgulescu s-a decis ce meserie va urma! „Ar fi o mare provocare pentru mine” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă