Marian Drăgulescu, despre drama căsătoriei: „Ne băteam parte în parte!”

3 săptămâni in urmă 9

Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai mari sportivi români din istorie, a vorbit cu greu despre căsătoria cu Larisa, o relație presărată cu multe episoade violente.

Drăgulescu, gimnast ce a cucerit medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene, s-a separat de Larisa, cei doi având doi copii.

Marele sportiv a vorbit despre bătăile dintre el și fosta soție la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Marian Drăgulescu, despre drama căsătoriei: „Ne băteam parte în parte!”

„Am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum. A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou. Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea. Cât e ea de mică! Eu sunt o persoană destul de calmă, prefer să rămân calm”, a spus Marian Drăgulescu pentru sursa citată.

„Au fost multe altercații, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăț. A fost singura relație cu altercații și cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie” a mai precizat Drăgulescu, cel care și-n lumea sportului s-a lovit de cazuri violente, existând bătăi în gimnastică.

Marian Drăgulescu: „Niciodată nu mi-am bătut copiii!”

Marele gimnast Marian Drăgulescu, 40 de ani, a explicat că niciodată nu și-a bătut cei doi copii pe care-i are cu Larisa, un băiat și o fată, așa cum îl acuzase fosta consoartă. „Niciodată nu mi-am bătut copiii! Au fost două situații. Fetița se juca alături de copiii nașilor și a căzut și și-a mușcat buzița. Chiar și nașul a dat ulterior declarații cu ceea ce s-a întâmplat. Băiatului i-am luat două ATV-uri, s-a jucat la țară, s-a lovit de o creangă. Niciodată nu mi-am bătut copiii, iubesc, îmi plac copiii, nu i-am tratat niciodată diferit pe cei doi copii. Eu sper ca Larisa să fie o mamă bună pentru copii, ei trăiesc împreună cu mama lor, la Reșița”.

 

The post Marian Drăgulescu, despre drama căsătoriei: „Ne băteam parte în parte!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă