Marian Drăgulescu, alături de iubită, la petrecerea fostei soții: „Este mult mai atent. Înainte nu venea cu cadouri”

2 săptămâni in urmă 20

Marian Drăgulescu are o relație excelentă cu fosta soție, Larisa. De curând, gimnastul alături de iubita Simona a vizitat-o pe aceasta.

Cei doi, Marian și Larisa, au revenit la relații mai bune în ultima perioadă, de dragul copiilor, după o perioadă în care neînțelegerile au degenerat în discuții publice.

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie. Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii.

Marian Drăgulescu, alături de iubită, la petrecerea fostei soții: „Este mult mai atent. Înainte nu venea cu cadouri”

Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019.

„Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. (…) Mi-a făcut o părere foarte bună.

Mi se pare că este o femeie foarte calmă, opusul față de cealaltă soție, Corina, și nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian.

Foarte ok din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut și în comportamentul lui Marian, cel puțin de când e cu ea, făcând o comparație față de relația lui anterioară, sunt diferențe uriașe vis-a-vis de copii.

Este mult mai atent, a venit cu cadouri, înainte nu venea cu cadouri”, a declarat Larisa Drăgulescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, se pare că Larisa se înțelege foarte bine cu Simona, femeia care îl face acum fericit pe gimnast, căci a publicat mai multe fotografii cu ea, pe contul personal: „Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. Mi-a făcut o părere foarte bună”.

Foto: https://www.facebook.com/larisa.dragulescu.3

The post Marian Drăgulescu, alături de iubită, la petrecerea fostei soții: „Este mult mai atent. Înainte nu venea cu cadouri” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă