Marian Copilu s-a înţeles cu Universitatea Craiova. Ce atribuţii va avea fostul oficial de la CFR Cluj şi de cine va fi însoţit în Bănie | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 14

Fostul oficial al celor de la CFR Cluj, Marian Copilu, s-a înţeles deja cu Mihai Rotaru şi urmează să fie anunţat oficial cât de curând în conducerea Universităţii Craiova. Cel mai probabil, el se va alătura şi lotului oltenilor, în stagiul de pregătire din Antalya.

Marian Copilu nu va fi instalat preşedinte al clubului, atât pentru că funcţia, mai degrabă onorifică la Universitatea, este deţinută de gloria Ştiinţei, Sorin Cârţu, dar şi pentru că viitorul preşedinte al grupării nu va fi numit, ci ales de suporteri, aşa cum s-a anunţat încă din vara trecută.

Abonaţii din acest sezon ai Universităţii Craiova vor putea să-şi voteze viitorul preşedinte în cadrul unor alegeri care ar trebui să aibă loc în luna martie a acestui an.

Marian Copilu s-a înţeles cu Universitatea Craiova. Ce atribuţii va avea fostul oficial de la CFR Cluj şi de cine va fi însoţit în Bănie

Marian Copilu va avea rolul lui Mihai Rotaru!

Cel mai probabil, funcţia lui Marian Copilu va fi de manager general al Universităţii Craiova şi el va îndeplini rolul deţinut până acum tocmai de Mihai Rotaru. Finanţatorul grupării din Bănie a fost cel care a luat în toţi aceşti ani deciziile importante la club, în special cele legate de instalarea antrenorului şi de transferurile de jucători.

Restul oficialilor din club, indiferent de nume sau de perioada în care au ocupat funcţii în club, au avut numai rol consultativ sau chiar onorific. Cel puţin pentru o perioadă, Copilu şi Rotaru vor conlucra, finanţatorul dorindu-şi ca treptat să-i predea noului oficial aproape toate prerogativele legate de club.

Din câte se pare, Marian Copilu ar fi genul de conducător pe placul lui Mihai Rotaru: deşi este tânăr, are destulă experienţă, şi chiar la cel mai înalt nivel, este discret, este foarte implicat, dedicat meseriei, posedă o situaţie materială foarte bună, lucrează în beneficiul echipei, nu este ştiut cu interese ascunse, în folosul propriu şi în acelaşi timp cunoaşte dedesubturile fotbalului românesc.

Pe de altă parte, meritele sale la titlurile luate de CFR Cluj au fost exacerbate, echipa având un traseu impecabil şi după plecarea sa, iar la condiţiile materiale şi de influenţă ale CFR-ului, nu există un personaj cu rol executiv care să-şi aducă o contribuţie decisivă sau chiar majoră la performanţele echipei.

Marian Copilu vine şi cu Bogdan Costicea în Bănie

Alături de Marian Copilu va veni la Universitatea Craiova şi Bogdan Costicea, fost şef de scuting la FCSB şi la CFR Cluj, cel care a fost demis de la gruparea din Gruia o dată cu Marian Copilu.

Când era la FCSB, Bogdan Costicea a fost cel care s-a ocupat ca Andrei Vlad şi Octavian Popescu să fie „furaţi” de la Universitatea Craiova. Bogdan Costicea va fi noul şef de scouting al clubului din Bănie.

 

 

 

The post Marian Copilu s-a înţeles cu Universitatea Craiova. Ce atribuţii va avea fostul oficial de la CFR Cluj şi de cine va fi însoţit în Bănie | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă