Marian Aliuță, adevărul despre despărțirea de Steaua: „Am avut o ceartă cu MM Stoica! Nici până azi n-am înțeles asta”

2 săptămâni in urmă 38

Marian Aliuță a spus adevărul despre despărțirea de Steaua! A avut o discuție aprinsă cu MM Stoica, după plecarea lui Victor Pițurcă de la echipă. În mesajul respectiv, Aliuță a pomenit și numele Victor Becali, fost impresar și personaj influent, fiind vărul lui Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre.

Aliuță, 43 de ani, a fost junior în Ghencea, din 1986, iar la echipa mare a debutat în 2002. Fostul mijlocaș a evoluat la echipe precum Chindia (1996), Gloria (1997), Farul (1997 – 1998), Sheriff Tiraspol (1998 – 1999), Șahtior Donetk (2000 – 2002), Steaua (2002 – 2004).

În trecut, Aliuță a povestit faptul că Victor Pițurcă nu-i permitea lui Gigi Becali să intervină asupra echipei, dar îl lăsa să intre în vestiar.

Marian Aliuță, adevărul despre despărțirea de Steaua: „Am avut o ceartă cu MM Stoica! Nici până azi n-am înțeles asta”

„În 2004 eu i-am dat un mesaj lui Victor Pițurcă și am scris Victor Becali acolo, însă voiam doar să-mi exprim părerea de rău că plecase nea Piți. Am avut o ceartă cu MM Stoica, impropriu spus ceartă, o discuție mai aprinsă. În fine, au trecut foarte mulți ani și nici azi n-am înțeles lipsa asta de profesionalism. Eu cred că dacă ai lucrat super bine cu un antrenor, indiferent de cum pleacă el de la echipa, tu că jucător ai dreptul să-i dai un mesaj prin care să-i transmiți părerea de rău.

Am plecat la Rapid, unde am fost primit super bine. Peste tot am fost primit foarte bine, pentru că mi-am făcut treaba, știu sigur că într-un singur loc nu mi-era bine, la Dinamo. Am fost crescut anti-Dinamo de mic, înainte de meciurile cu ei îmi fierbea sângele câte o săptămână” a declarat Marian Aliuță la Sport Total FM.

Aliuță: „Numai la noi în România se întâmplă așa ceva. Două echipe la Dinamo, două la Rapid, două la Craiova”

„Numai la noi în România se întâmplă așa ceva. Două echipe la Dinamo, două la Rapid, două la Craiova…răutatea asta ne-a făcut ajungem în această situație. Eu am crescut la Steaua, e echipa mea de suflet, în Ghencea m-am simțit cel mai bine. Țin cu echipa care va juca fotbal de înaltă performanță pe stadionul Ghencea, așa cum am făcut-o eu și cum am fost învățat. Cred trebuie ne apropiem mai mult de Dumnezeu, pentru răutatea nu are limită în Româniaa mai spus Aliuță pentru sursa citată.

 

 

The post Marian Aliuță, adevărul despre despărțirea de Steaua: „Am avut o ceartă cu MM Stoica! Nici până azi n-am înțeles asta” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă