Maria Șarapova are gusturi costisitoare. Cum a cheltuit 8,6 milioane de dolari dintr-un foc

4 luni in urmă 15

Maria Șarapova are preocupări foarte costisitoare după ce a agățat racheta în cui.

Maria Șarapova (33 de ani), fostă ocupantă a locului 1 WTA, și-a cumpărat o locuință cu un preț exorbitant. Rusoaica are de unde să cheltuie, ținând cont că a câștigat peste 300 de milioane de dolari în întreaga carieră.

Maria Șarapova și-a cumpărat casă de vacanță cu vedere la ocean, cu 8,6 milioane de dolari

Șarapova cheltuie milioanele pe care le-a strâns ca jucătoare de tenis, numai într-o zi plătind 8,6 milioane de dolari pentru o casă de vacanță! Maria și-a achiziționat o locuință cochetă în Santa Barbara (California), cu vedere la Oceanul Pacific. Fabuloasa casă este formată din trei corpuri, având o arhitectură diversă: unele surse de inspirație au fost din Bali, altele din arhitectura olandeză. Principala structură beneficiază de trei dormitoare și cinci băi, potrivit jurnaliștilor americani.

Maria Șarapova a câștigat 325 de milioane de dolari din premii și sponsorizări

Maria Șarapova s-a retras din tenis după doar 4 meciuri jucate în luna ianuarie a anului 2020. „Masha” nu și-a răgăsit forma care a consacrat-o și a decis să pună punct unei cariere extraordinare. Șarapova s-a aflat ani de-a rândul în topul celor mai mari câștiguri din sport, ajungând la 325 de milioane de dolari câștigate din premii și sponsorizări. Se pare că Maria, deținătoare a 5 titluri de Grand Slam, are o pasiune comună cu Simona Halep, de două ori triumfătoare în turneele majore.

Pasiune comună cu Simona Halep

Simona se poate lăuda și ea cu câteva proprietăți deosebite. A doua jucătoare de tenis a lumii deține un apartament ultramodern, situat în ansamblul rezidențial Stejarii Country Club, o casă în zona Herăstrău, dar și o vilă în contrucție la Bușteni. Halep și Șarapova s-au întâlnit de 9 ori pe terenul de tenis, iar istoria confruntărilor directe este de partea rusoaicei, scor 7-2. Ultimele două partide au fost însă câștigate de Simona Halep: 6-2, 6-2 în optimi la Beijing 2017 (hard), respectiv 4-6, 6-1, 6-4 în semifinale la Roma 2018 (zgură).

The post Maria Șarapova are gusturi costisitoare. Cum a cheltuit 8,6 milioane de dolari dintr-un foc appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă