Maria Iordănescu: ”Tata mi-a urat să am trei copii”. Ce sfaturi a primit de la nașul Gigi Becali

4 săptămâni in urmă 14

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Ajunsă ”la casa ei”, singura fată a ”Generalului” a dezvăluit ce sfaturi a primit din partea tatălui său, dar și de la părintele său spiritual, Gigi Becali. Maria a recunoscut de asemenea că, în copilărie, Edi Iordănescu, cel care nu a putut fi prezent la cununia surorii sale, și ceilalți frați mai mari au preluat rolul patern atunci când tatăl lor era ocupat cu sarcinile de antrenor.

Galerie Foto

Maria Iordănescu: ”Tata mi-a urat să am trei copii”

Am fost singura fată între trei băieți. Așa că rolul tatălui meu s-a transferat ușor, ușor și către frații mei mai mari. Atunci când tata nu era acasă au preluat rolul său, rolul patern într-un fel în care nu știu dacă le-am mulțumit până astăzi.

`Maria`, mi-a spus tata într-o zi, `să ții bine minte! Orice ai face în viață, să o faci în mod corect, fiindcă nimic nu te va putea doborî dacă procedezi așa!`

Tata mi-a urat să am trei copii, fără să știe că aceasta e și intenția mea. Nu știu cum și când vor veni ei pe lume, dar îmi doresc pe de o parte ca cei mici să fie sănătoși.

Iar pe de alta ca eu să fiu o mama capabilă să-i învețe lucrurile de care au nevoie într-o lume în care principiile de bază par a fi în plină schimbare”, a declarat Maria Iordănescu pentru playsport.ro.

Ce sfaturi i-a dat Gigi Becali finei sale, Maria Iordănescu

Chiar dacă nu mai ia parte la petreceri și nu-i mai face plăcere să asculte decât muzică religioasă, Gigi Becali a acceptat invitația surorii lui Edi Iordănescu de a-i fi naș și, așa cum obișnuiește un bun părinte spiritual, i-a dat câteva sfaturi finei sale, care să o călăuzească în viață.

Sunt conștientă că trebuie să ascult de îndemnurile și sfaturile religioase ale nașului și că nu va fi ușor să le și pun în aplicare! Nu le voi putea îndeplini pe toate, dar voi încerca mereu să fac asta”, a punctat Maria Iordănescu.

Etichete: gigi becali , anghel iordanescu , maria iordanescu , copii maria iordanescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă