Maria Iordănescu se mărită! Gigi Becali, nașul fiicei lui „Tata Puiu”. „M-a rugat să o cunun!” Condiția pusă de patronul FCSB + Cum arată viitorul soț | GALERIE FOTO

2 luni in urmă 84

Maria Iordănescu s-a logodit cu iubitul ei în urmă cu aproape trei luni, iar cei doi și-au găsit deja nași de cununie.

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, i-a spus „da” iubitului ei în luna mai a acestui an, în timp ce se aflau în vacanță, iar tânăra a început deja pregătirile pentru marele eveniment.

Sfătuită de membrii familiei sale, Maria Iordănescu l-a contactat pe Gigi Becali, patronul FCSB, și i-a cerut acestuia să o cunune.

Gigi Becali, ales să îi fie naș de cununie Mariei Iordănescu

Gigi Becali a dezvăluit că a acceptat ca el și Luminița, soția sa, să o cunune pe Maria Iordănescu, dar cu o condiție. Latifundiarul din Pipera va merge alături de fiica lui Anghel Iordănescu și iubitul ei la Biserică și la petrecerea organizată acasă, dar nu și la restaurant și a explicat de ce.

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la Biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Maria Iordănescu și logodnicul ei

Maria Iordănescu lucrează în televiziune

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a absolvit Academia de Studii Economice din București, a urmat cursurile unei școli de televiziune și este fascinată de sportul rege. După scurte colaborări cu diverse televiziuni de sport din România, Maria a acceptat propunerea de a prezenta știrile din sport de la Prima TV.

Maria nu este singurul copil al lui Anghel Iordănescu (71 de ani). Fostul selecționer al echipei naționale a României îi mai are pe cei trei băieți Edward (43 de ani), Andrei și Alexandru.

The post Maria Iordănescu se mărită! Gigi Becali, nașul fiicei lui „Tata Puiu”. „M-a rugat să o cunun!” Condiția pusă de patronul FCSB + Cum arată viitorul soț | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă