Maria Iordănescu l-a rugat pe Gigi Becali să-i fie naș de cununie! Condiția pusă de patronul FCSB-ului

2 luni in urmă 40

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Maria Iordănescu a acceptat cererea în căsătorie a iubitului său și urmează să-și pună pirostriile. Fiica ”Generalului” l-a contactat pe patronul FCSB-ului pentru a-i fi naș, iar răspunsul lui Gigi Becali a fost prompt. Omul de afaceri îi va cununa pe tinerii îndrăgostiți, însă nu va lua parte la petrecerea de nuntă.

De când a primit inelul de logodnă de la partenerul său, Maria este nedezlipită de bijuteria cu o piatră imensă.

Galerie Foto

Gigi Becali: ”O cunun pe Maria a lui Iordănescu, dar nu merg la petrecere. Eu nu mai ascult muzică!”

Cunoscut ca sufletul petrecerilor la care lua parte până acum câțiva ani, Gigi Becali s-a retras în ultima vreme. Explicația latifundiarului din Pipera este simplă. Nu-i mai face plăcere să asculte muzică și preferă să nu mai participe la astfel de evenimente.

M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Pe 7 mai 2021, în ziua în care s-au împlinit 35 de ani de la victoria Stelei în fața Barcelonei, 0-0 (2-0 d.l.d.), în finala Cupei Campionilor Europeni, Maria Iordănescu a vorbit depre inegalabila performanță la care a luat parte și tatăl său.

"Nu am văzut-o (n.r.- finala Cupei Campionilor Europeni din 1986). Nici nu eram în plan să mă nasc, fix 10 ani mai târziu mă nășteam. Vorbeam cu tata și-l întrebam care au fost cele mai importante momente pentru el. Aparent, eu nu fac parte din niciunul.

Pe primul loc este Cupa Campionilor Europeni din 1986. Mereu am spus că tatăl meu este eroul meu. Mama mi-a povestit că a stat cu emoții tot meciul. Pe 4 mai este tata născut, pe 7 ne amintim de ziua care a făcut istorie", a declarat Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, unul dintre eroii Stelei de la Sevilla.

Etichete: gigi becali , anghel iordanescu , maria iordanescu , nunta maria iordanescu , gigi becali nas
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă