Maria Dragomiroiu după ce Nelu Ploieșteanu a murit de coronavirus: "Moare lume și totuși omul nu crede"

2 săptămâni in urmă 15

Maria DragomiroiuMaria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a vorbit la Realitatea PLUS despre moartea lui Nelu Ploieșteanu, vineri dimineață. Ea a atins și subiectul sensibil al celor care nu cred în existența coronavirus. Inclusiv artistul Nelu Ploieșteanu nu a crezut în virus și a refuzat inițial internarea în spital.

VINERI, 02 APRILIE 2021, 08:08

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

"Este o dimineață tristă, din păcate. Am auzit și eu din mass-media. Suntem șocați, la doar o săptămână după ce a plecat dintre noi Cornelia Catanga. Nea Nelu, un om extraordinar, muzică lăutărească mai pierde o mare valoare, suntem foarte triști, șocați. Nimeni nu crede, nu credem în asta și vedem în fiecare zi că se întâmplă, că moare lume, și totuși omul nu crede.

Nelu Ploieșteanu în afară de faptul că a fost un artist mare care cânta foarte frumos, el cânta și la acordeon, a făcut să fie cunoscut, marele public îl iubea foarte mult. Era solicitat, era un om blând, care nu deranja pe nimeni. Am avut bucuria să fiu cu el în diferite spectacole, diferite petreceri. Un om de îl puneai la rana. Avea probleme de sănătate, fuma, nu a crezut...Toată familia mea e foarte tristă, o vinere neagră pentru noi", a declarat Maria Dragomiroiu la Realitatea PLUS.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă