Margherita din Clejani a provocat un nou SCANDAL MONSTRU. Poliţia a intervenit de URGENŢĂ

2 months ago 4

Margherita din Clejani este implicată într-un nou scandal, după ce acum câteva luni a provocat un accident rutier în timp ce se afla sub influența drogurilor.

Margherita, fiica celebrilor lături Viorica și Ioniță de la Clejani, a avut un conflict în urmă cu scurt timp cu angajatele unei societăți comerciale. Când polițiștii au intervenit la fața locului, vedeta plecase deja! Poliţiştii au fost solicitați de angajatele care susțin că au fost agresate, fiind deschis un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare!

Răsturnare de situaţia în cazul Margheritei. Fiica Clejanilor a recunoscut că s-a drogat şi riscă cinci ani de închisoare

Conform informațiilor, a fost sesizată Secția 1 de Poliție cu privire la un conflict între o femeie, respectiv Margherita de la Clejani, și angajatele unei agenții imobiliare care o cunoșteau. Aceasta are un apartament închiriat de la această agenție. Femeile nu s-au temut, ulterior Margherita a început să devină agresivă, pe una dintre femei a lovit-o, pe cealaltă a bruscat-o și i-a vorbit foarte urât. Femeile au anunțat la 112 iar în acest moment ele sunt la secția de poliție acolo unde dau declarații și se pare că vor depune o plângere penală.

Margherita de la Clejani ar fi consumat un cocktail de stupefiante, printre care şi cocaină. Cântăreaţa, audiată la poliţie

"La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului", este poziţia Poliţiei.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools