Marele regret din viața Andreei Bănică. Ce a dezvăluit artista: ‘E prea târziu’

2 săptămâni in urmă 25

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste ale României. Cu milioane de fani în toate colțurile țării, o carieră impresionantă și o familie fericită, cântăreața pare să aibă tot ce și-a putut dori vreodată. Cu toate acestea, solista are un mare regret, pe care l-a dezvăluit de curând. Despre ce este vorba.

Cel mai mare regret al Andreei Bănică

Andreea Bănică are o viață la care foarte multe femei visează. Pe lângă succesul profesional, cariera de cântăreață și faptul că este unul dintre cei mai căutați influenceri din România, soțul Lucian și cei doi copii ai săi îi umplu sufletul de fericire.

Cu toate acestea, fosta prezentatoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisește că are un singur regret, acela că nu a apucat să fie mama a trei copii. A muncit extrem de mult pentru a-și construi o carieră durabilă, iar acum, la 43 de ani, blondina a mărturisit, în cadrul podcastulu Acasă la Măruță, că a înaintat în vârstă și „nu este cazul”.

„Nu este cazul. E unul din regretele mele, aș fi dorit să am trei copii, dar să fi fost mai devreme. Dar viața mi-a dăruit carieră, lucruri frumoase pe altă parte și nu era momentul să mă opresc din drumul meu să fac copii”, i-a dezvăluit Andreea Bănică lui Cătălin Măruță, pe Youtube.

Andreea Bănică a devenit mamă, pentru prima dată, la 31 de ani

Celebra artistă ține minte momentul în care a născut-o pe micuța Sofia, primul ei copil, pe vremea când avea vârsta de 31 de ani. Andreea Bănică a glumit, spunând că nu simțea nici atunci că ar fi fost pregătită să devină mamă. Cu toate acestea, odată cu nașterea fetiței toate lucrurile au venit de la sine.

La 39 de ani, fosta componentă a trupei Blondy a devenit mămică pentru a doua oară, când l-a născut pe micuțul Noah, în vârstă acum de 4 anișori.

„Nu mă vedeam mamă nici la 31 de ani, nu simțeam că e momentul să fac copii, nu simțeam maturitatea de care e nevoie atunci când e să faci un copil”, a completat Andreea Bănică, în cadrul aceluiași podcast.

Andreea Bănică este o femeie puternică, un om care a trecut prin multe necazuri în viață. Puțini sunt cei care știu faptul că artista originară din Eforie a avut parte de o copilărie dificilă, cu un tată violent, cu probleme cu alcoolul. În doar trei ani, solista a mărturisit că și-a pierdut ambii părinți și bunicul.

The post Marele regret din viața Andreei Bănică. Ce a dezvăluit artista: ‘E prea târziu’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă