Marele regret al lui Mihai Iosif înaintea meciului FC Argeș – Rapid: „Nu am apucat să-l văd jucând decât o dată!”

2 luni in urmă 28

Rapid se pregătește de partida cu FC Argeș, iar Mihai Iosif și-a amintit de marele Nicolae Dobrin și regretă că l-a văzut o singură dată pe teren pe fostul mare fotbalist din Trivale.

Tehnicianul speră ca fotbalul românesc să mai aibă jucători de talia lui Nicolae Dobrin și Gheorghe Hagi și este convins că suporterii Rapidului vor face iar spectacol.

FC Argeș – Rapid se joacă sâmbătă, ora 21.30, meci contând pentru etapa a patra din Liga 1.

Mihai Iosif, cu gândul la Nicolae Dobrin: „O să fie spectacol în tribune!”

Fanii alb-vișinii vor să facă spectacol și în deplasare, după ce au impresionat pe Arena Națională, la partidele cu Chindia (1-0) și Farul (0-0). 

La primul meci au fost 15.000 de spectatori, iar la al doilea peste 10.000 de spectatori, iar Mihai Iosif a avut doar cuvinte de laude pentru suporterii rapidiști.

„Va fi un meci frumos, sper să fie un spectacol deosebit şi în tribune. Unde sunt suporterii noştri mereu e spectacol. Mergem în oraşul lui Dobrin, unul dintre cei mai mari fotbalişti români pe care, din păcate, nu am apucat să-l văd jucând decât o dată. Sper ca fotbalul românesc să dea un nou Dobrin şi un nou Hagi”, a afirmat antrenorul Rapidului.

„Ne aflăm în faţa unui meci dificil pe care îl tratăm cu maximă seriozitate şi sperăm ca mâine seară să ne întoarcem cu un rezultat bun de la Piteşti. Mă bucur că nu am primit gol până acum, sper ca nici mâine să nu primim. Dar cu siguranţă va fi foarte, foarte greu. La Rapid sunt emoţii, presiune, tensiune indiferent că joci în Liga a V-a sau Liga I”, a mai spus Mihai Iosif.

The post Marele regret al lui Mihai Iosif înaintea meciului FC Argeș – Rapid: „Nu am apucat să-l văd jucând decât o dată!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă