Marele Premiu al Olandei » Max Verstappen pleacă din pole pe circuitul de casă

1 lună in urmă 32

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2021, 16:00 / Actualizat duminica, 05 septembrie 2021 16:09

În aceste momente are loc Marele Premiu al Olandei, a 13-a rundă a sezonului din Formula 1. Max Verstappen (23 de ani) a plecat din pole position pe circuitul de casă, Zandvoort. Cursa a început la ora 16:00 și poate fi urmărită la TV pe DigiSport 2, Telekom Sport și Look Sport. 

Olandezul a fost urmat pe grila de start de piloții Mercedes, Lewis Hamilton (#2) și Valtteri Bottas (#3). 

Marele Premiu al Olandei, live 

  • Tur 3/72: Max Verstappen a început ideal, reușind să pună distanță față de Lewis Hamilton după primele viraje. În acest moment, primii 5 sunt Verstappen, 

Grila de start în MP al Olandei (duminică, ora 16:00):

Marele Premiu al Olandei » Max Verstappen pleacă din pole pe circuitul de casă

Este un sentiment incredibil să obțin pole-position aici. Publicul este incredibil, astăzi mașina a fost foarte ușor de condus. Foarte tare! Nu mă aștept să fie o cursă ușoară. 

- Max Verstappen

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor olandezi de aici. Chiar apreciez să vin în această țară, fanii sunt pasionați. Max a avut un tur incredibil, am fost aproape, am încercat să-l prind din urmă dar nu am reușit. Merită pole-position. Este un circuit în care depășirile sunt dificile. Dar să vezi un asemenea public... nu s-a mai întâmplat de mult. 

- Lewis Hamilton

Polonezul Kubica concurează în acest weekend pentru Alfa Romeo după ce Kimi Raikkonen, care și-a anunțat retragerea zilele trecute, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Astăzi, Kubica a luat startul în primul său Mare Premiu din Formula 1 după 2 ani!

Citește mai multe știri din Formula 1:

Kimi Raikkonen, ultimul campion mondial dat de Ferrari, se retrage din Formula 1: „Vreau să încerc altceva”

Jean Todt, noi detalii despre Michael Schumacher: „Corinna a vrut ca el să supraviețuiască, acum luptă împotriva consecințelor”

Playtech: ȘOC! Fotbalist celebru, desființat de fosta soție: ‘Bea foarte mult, și-a văzut copiii de trei ori în 8 ani’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă