Marele perdant al transferului lui Haruț la FCSB! Chindriș rămâne la Botoșani: ”Am nevoie de Andrei”

1 lună in urmă 16

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Iftime nu vrea să mai piardă un jucător important, eligibil pentru regula U21, astfel că Andrei Chindriș va rămâne cel puțin până la finalul sezonului în Moldova. Chindriș a avut oferte din zona Belgiei, și ar fi putut pleca de la Botoșani dacă transferul lui Haruț la FCSB nu s-ar fi realizat.

Valeriu Iftime: ”Am nevoie de Andrei”

„Așa este, am nevoie de Andrei. Am nevoie de un U21 ca să joace titular. Andrei e soluția cea mai bună pentru a rămâne U21 în teren.

În vară (n.r. - când poate pleca). El și acum pleca! Spune că are o ofertă. Dacă pica Haruț, pleca el. Având și această variantă, puteam să mai forțez. Dar nu vreau să forțez destinul cu cei de la FCSB. Eu zic că e o ofertă bună și cam asta e”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.

Denis Haruţ la FCSB. Gigi Becali s-a înţeles cu Valeriu Iftime

Internaţionalul român U21 de la FC Botoşani a bătut palma cu Gigi Becali, după ce finanţatorul roş-albaştrilor s-a înţeles cu Valeriu Iftime.

600.000 de euro plăteşte acum Gigi Becali pentru Denis Haruţ, iar FC Botoşani păstrează 20% dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Valeriu Iftime a acceptat, în cele din urmă, ultima propunere făcută de omologul său de la liderul Ligii 1.

Urmează ca Denis Haruţ să semneze contractul cu FCSB, iar anunţul oficial al transferului va fi făcut în următoarele zile.

Etichete: fc botosani , valeriu iftime , fcsb , denis harut , andrei chindris
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă