Marele câștig al Simonei Halep din acest start de sezon și ce urmează pentru sportivă

2 săptămâni in urmă 15

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Competiția din Australia a consemnat și primul turneu de la revenirea lui Teo Cercel, cel care i s-a alăturat staff-ului Simonei Halep în finalul anului trecut și a participat la pregătirea din intersezon.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Marele câștig al Simonei Halep din acest start de sezon 

 Coincidență sau nu, Simona Halep a arătat un nivel fizic bun la Melbourne Summer Set 1, care a contribuit în mare măsură la câștigarea trofeului, având în vedere că românca a trebuit și să ”sufere” la competiția de categorie WTA 250, în special în meciul cu Viktorija Golubic din sferturi, când a avut nevoie de peste două ore și jumătate.

Cristian Tudor Popescu a remarcat pregătirea fizică a Simonei Halep și a transmis că un factor important este revenirea în staff a lui Teo Cercel.

E un semn foarte bun această colaborare reîntregită cu Teo Cercel, preparator fizic, e foarte important pentru că Simona a avut probleme mari din punct de vedere fizic în 2021.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

În acest turneu, am văzut-o pe Simona Halep ducându-se la limită, trăgând de picioare după mingi care erau la mai mult de cinci metri distanță de ea, mingi ca și pierdute la care s-a dus fără reținere, cu viteză maximă”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Teo Cercel a mai colaborat cu Simona Halep până în februarie 2020, când a intervenit o ruptură între cei doi. Din iunie 2020 și până în noiembrie 2021, Teo Cercel a fost preparatorul fizic al Soranei Cîrstea.

Ce urmează pentru Simona Halep după Melbourne Summer Set 1

După câștigarea competiției de categorie WTA 250 de la Melbourne, pentru Simona Halep urmează o săptămână de pauză, pentru că s-a retras de la Sydney.

Începând cu 17 ianuarie, Simona Halep va participa la primul Grand Slam al anului, Australian Open, disputat tot la Melbourne.

Etichete: simona halep , cristian tudor popescu , teo cercel , melbourne summer set 1

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă