Marele anunț făcut de Florin Călinescu după plecarea de la Pro TV. Își deschide televiziune: „100 % românească”

2 luni in urmă 207


Florin Călinescu a anunțat că a încetat colaborarea cu Pro TV în luna iulie, iar acum vine cu un nou anunț. Pe contul său oficial de Facebook a precizat că își deschide o televiziune. Spune că va fi „100 % românească” și că face angajări.


Fostul jurat de la „Românii au talent” a notat în spațiul public că acum caută oameni cu diverse specializări pentru postul său tv.


„Cine crede că poate avea un drum în televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Producător/ producătoare. Și așa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistică și sau montaj. Voce. Vânzări. Juridic. Hr. Șoferi. Coafeze. Casting. Scenariști. Computere. Grafică. Promo. Reporteri. Și câte altele… Puteți să trimiteți CV. Materiale filmate și orice altă formă de recomadare pe pagină mea de chat a Facebook.


Vă garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% românească. Va ofer garanția calității, nu a altor criterii. Obligații. Neamuri. Etc. Plus nr de telefon. Adaug. La anumite treburi: materiale filmate. Fotografii.”, a scris el pe Facebook.


Imediat după ce fanii lui Florin Călinescu au remarcat postarea, au venit cu o serie de întrebări, la multe au primit și răspunsuri din partea acestuia.


„Vă doresc foarte, foarte mult succes și abia aștept să va revăd pe sticlă! O să readuceți “Chestiunea zilei”?”, a spus o urmăritoare, iar Florin Călinescu a confirmat. „Da”.


„Abia aștept să văd o televiziune liberă. Dar cine vă garantează că o să fie liberă?”, a fost o altă întrebare apărută pe Facebook. Și de data aceasta Florin Călinescu a reacționat. „Eu”.Alții doar i-au urat succes în viitorul proiect. „Domnule profesor Florin Călinescu, mult succes în ceea ce v-ați propus și sunt constient că o să devină televiziunea aceea concurentă cu A1 si Pro tv, chiar mai bună deoarece dumneavoastră ați făcut-o mare pe "Pro tv", era ca un copil în ani 96 dacă îmi aduc bine aminte.”, a scris unul dintre fanii lui Florin Călinescu.


Acesta, la miezul nopții, a revenit în spațiul public și a declarat că în curând va dezvălui noi detalii despre proiectul său. „Duminică la 13:00. Live. Să clarific mai multe aspecte visavis de postarea anterioară. Și altele.”, a mai transmis el.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă