Marea problemă a ”perlelor” lui Gigi Becali, Octavian Popescu și David Miculescu: ”Este un handicap pentru ei!”

1 săptămână in urmă 29

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Chiar dacă s-au întărit în vară, formația antrenată de Nicolae Dică nu reușește să se impună în Liga 1, chiar dacă în Conference League a arătat un joc destul de bun.

Marea problemă a ”perlelor” lui Gigi Becali, Octavian Popescu și David Miculescu: ”Este un handicap pentru ei!”

Gigi Becali a plătit o sumă enormă pentru campionatul românesc pentru transferul lui David Miculescu. Patronul de la FCSB le-a achitat celor de la UTA Arad 1.7 milioane de euro.

Totuși, fotbalistului îi este greu să se impună la FCSB. Pentru roș-albaștrii, David Miculescu a marcat două goluri și a contribuit cu o singură pasă decisivă.

Și Octavian Popescu se află într-o situație dificilă la FCSB. Dacă sezonul trecut, ”perla” lui Gigi Becali impresiona meci de meci, în acest sezon, Popescu pare că nu se mai regăsește.

Doctori fără frontieră sau îngeri în costum medical: fă cunoștință cu cei care lasă tot și pleacă în lume, să ajute. Pe Digi Life și Digi Online, de la 21:00!

Dinu Gheorghe este de părere că revenirea lui Florinel Coman și forma foarte bună în care se află Andrei Cordea îi împiedică pe Miculescu și pe Octavian Popescu să confirme în acest sezon.

Și Miculescu, și Tavi Popvescu au o problemă, un handicap pentru ei, zic eu. Ei, în clipa de față, trebuie să își câștige locul de titular. Miculescu ar avea o șansă la Cordea. Cordea, acum, este peste el și nu știu dacă Miculescu are tăria de caracter sau puterea mentală să treacă și să lupte pentru postul de titular. El e băgat în echipă pentru că mai sună Gigi Becali: ’Ce facem cu Miculescu, de ce nu joacă?’.

Apoi, dincolo, Tavi Popescu, cât a fost accidentat Coman și nu a jucat, a zburdat acolo, nu a avut niciun fel de presiune. Acum, când a venit Coman, care cât de cât a jucat mai bine, e o concurență clară și acolo. Și nici el nu poate să facă față, zic eu, concurenței cu Coman. Și de aici pleacă acest prim eșec cu cei doi jucători tineri, foarte talentați.

Acești tineri trebuie băgați cu măsură, o repriză, 30 de minute, în anumite meciuri să nu joace, așa se crește un jucător, dar așa au considerat ei”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit ProSport.

Gigi Becali și-a făcut planul! Cum crede că va reuși FCSB să revină pe primele locuri în Liga 1

Vicecampioana României este de nerecunoscut în acest sezon, iar bucureștenii au un singur succes în meciurile disputate până acum în Liga 1. Această situație îl îngrijorează pe Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a dezvăluit ce tactică vrea să adopte pentru ca trupa lui Nicolae Dică să revină pe primele locuri în clasament.

"Ce pot face? Nu am ce face, nu știu ce să zic. Am încredere că își va reveni echipa, o să ne axăm mai mult pe campionat, jucătorii care sunt principali vor juca în campionat și să câștigăm 6-7 meciuri la rând, așa a mai fost o dată, am câștigat 10 meciuri la rând parcă", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Etichete: dinu gheorghe , gigi becali , octavian popescu , fcsb , david miculescu , tavi popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă