Marea problemă a lui Florinel Coman: „Toți îi spun că va juca la Real Madrid și că este regele României”

1 săptămână in urmă 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021, 11:30 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 11:35

Valeriu Răchită (50 de ani), fostul fundaș al Stelei, a analizat situația lui Florinel Coman (22). Jucătorul de la FCSB trece printr-o perioadă delicată.

Accidentat după doar 10 minute în meciul României cu Macedonia de Nord, scor 3-2, Coman va rata finalul sezonului de Liga 1. Un sezon în care nu a strălucit oricum. Înainte de a suferi leziunea musculară, forma extremei stânga de la FCSB era dezamăgitoare.

Invitat la emisiunea GSP Live în această dimineață, „Vivi” a spus că fotbalistul de la FCSB este afectat de mentalitatea pe care o are și de anturajul său, care nu i-ar oferi o viziune realistă asupra situației sale din prezent.

Valeriu Răchită: „Florinel Coman are și o problemă de mentalitate”

„La Coman totul a plecat de la acea accidentare care l-a ținut foarte mult pe tușă și l-a scos din forma sportivă care era extrem de bună la acel moment (n.r. - de la meciul cu Backa Topola, din septembrie 2020). Trebuie să-l înțelegem, dar cred că la el este și problemă de mentalitate. 

Cei de la club, în special patronul, trebuie să discute cu el mai mult, să îl facă să înțeleagă că va deveni jucătorul pe care se cer 100 de milioane de euro numai dacă își schimbă modul de a gândi și anturajul. 

Eu simt că e o problemă aici, cred că toți prietenii lui îi spun că este cel mai bun, că va juca la Real Madrid, că va fi multimilionar și regele României, în loc să îi spună că acum este un jucător normal de Liga 1, care se accidentează des și care nu va face față în fotbalul profesionist dacă nu va da totul pentru fotbal”, a declarat Răchită. 

1 gol și 6 pase decisiveare Coman în acest sezon de Liga 1, în 19 meciuri

Citește mai multe știri din Liga 1:

S-a păcălit Gigi Becali cu transferul lui Denis Haruț? „Nu aș fi dat nici 60.000 euro pe el. Gigi mi-a dat dreptate, nu e de FCSB”

Gigi Becali, o nouă reacție după controlul antidoping cerut de CS Universitatea Craiova: „De ce să mă supăr?”

Playtech: Nelu Ploieșteanu a lăsat asta cu limbă de moarte! Ultima dorință a fost să...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă