Marea dorință exprimată de Gică Hagi după oficializarea plecării lui Lionel Messi de la Barcelona + tiparul următoarei echipe

2 luni in urmă 32

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Gheorghe Hagi a reacționat după anunțul făcut de Barcelona și a recunoscut că plecarea lui Lionel Messi va lăsa ”un gol imens”. De asemenea, decarul Generației de Aur a echipei naționale a transmis că argentinianul a fost cel mai bun jucător din întreaga istorie a clubului catalan/

Reacția lui Gheorghe Hagi după oficializarea plecării lui Lionel Messi de la Barcelona

Ni se arată că toți suntem trecători. Din păcate, nu s-a putut financiar. A fost un jucător imens, unic, va lăsa un gol imens, cum a lăsat și Johan Cruyff.

Fără niciun dubiu e cel mai important jucător din istoria Barcelonei. Messi a marcat o epocă în fotbalul mondial”, a declarat Gheorghe Hagi, la Digi Sport Special.

Deși importanța lui Lionel Messi la Barcelona era incontestabilă, Gheorghe Hagi a transmis că gruparea catalană trebuie să depășească imediat ”șocul” cauzat de despărțire și să găsească nume care pot suplini absența argentinianului.

El lasă un gol imens, financiar, ca marketing, tot. Barcelona este mai mult decât un club, e dureros, e greu de acceptat, dar viața merge înainte. Trebuie să vină alți jucători, să vină alții tineri, foarte talentați”, a transmis Gheorghe Hagi.

Dorința lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi a recunoscut că și-ar dori să ajunsă să-i vadă pe Lionel Messi și pe Cristiano Ronaldo, cei mai importanți fotbaliști din ultimele aproape două decenii, în aceeași echipă.

Mie-mi plac amândoi la nebunie, și Messi, și Ronaldo, mi-ar plăcea ca o echipă să-i semneze pe amândoi. Ar putea juca foarte bine împreună”, a spus Gheorghe Hagi.

În ceea ce privește urmașul celor doi, Gheorghe Hagi a înaintat un singur nume: ”Cred că Mbappe va fi. E tânăr, e consacrat deja, joacă toate pozițiile un atac, e decar, e nouar, e Pele reîncarnat”.

Cum trebuie să arată următoarea echipă a lui Lionel Messi

Gheorghe Hagi îl vede pe Lionel Messi la o echipă care impune jocul, care domină adversarul, iar PSG și Manchester City sunt două dintre variante.

De asemenea, antrenorul de la Farul Constanța a transmis că, deși argentinianul a ajuns la 34 de ani, în următoarele sezoane va putea să joace la cel mai înalt nivel.

Cine-l va semna, va juca în continuare foarte bine, în următorii trei-patru ani. City sau Paris, acolo va ajunge, undeva unde echipa joacă, domină, se impune, joacă un fotbal ofensiv. Vom vedea, sunt curios unde va merge.

Oriunde va merge, va marca echipa, el a făcut istorie, e unic, el a fost decar, nouar. A dat goluri cu nemiluita, e fenomenal”, a transmis Gheorghe Hagi.

VIDEO cu declarațiile lui Gheorghe Hagi:

Etichete: barcelona , gheorghe hagi , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă