Marea dorință a lui Gică Hagi: „Primăria nu ne poate ajuta financiar, dar putem lucra toți la asta”

2 luni in urmă 21

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021, 19:01 / Actualizat vineri, 06 august 2021 19:09

Gică Hagi (56 de ani) speră ca un stadion modern să fie construit în Constanța în următorii trei ani. 

Farul, noul proiect din fotbalul constănțean, așteaptă un stadion modern pentru a se muta de la Ovidiu. Gică Hagi are încredere că autoritățile își vor respecta promisiunea și că arena va fi inaugurată în 2024. 

Gică Hagi vrea stadion în Constanța

„Autoritățile ne pot susține, trebuie să pedalăm împreună și cât mai repede pentru noul stadion. Trebuie să fim toți împreună, să lucrăm, iar în decurs de doi ani, maxim trei ani, stadionul de la Constanța să fie gata. 

Primăria ajută Farul, dar nu financiar. Noi putem colabora doar din punct de vedere logistic cu autoritățile, nu ne ajută financiar. Societatea e pe acțiuni, căutăm în continuarea parteneri.

Suporterii sunt primii parteneri, sperăm ca numărul lor să crească, să avem mereu stadionul plin. Sper ca în viitor să vorbim de Farul ca fiind un club mare, privat, bine organizat, cu acționari puternici”, a declarat Gică Hagi, la „Digi Sport Special”.

În ceea ce privește construirea stadionului «Gheorghe Hagi» din municipiul Constanța, vă informăm că acest obiectiv de investiții a fost luat în evidența Companiei Naționale de Investiții și se află pe lista sinteză din cadrul subprogramului Complexuri Sportiv
- Compania Națională de Investiții

VIDEO Gică Hagi, mesaj clar pentru șefii FRF: „Să fim cinstiți! Avem jucători, câte doi pe post, care pot fi chemați la echipa mare”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Dinamo confirmă demiterea lui Țălnar și anunță: „Este posibil să mai denunțăm și contractele unor jucători”

CFR Cluj, cea mai serioasă » FCSB și CSU Craiova, sabotate din interior

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă