Marea deschidere a hotelului Simonei Halep pe Litoral va avea loc pe 29 aprilie. Cât costă apartamentele

1 lună in urmă 28

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Cel puţin nu obţinute ca premii din sportul în care a fost numărul 1 şi continuă să fie între cele mai bune jucătoare din lume.

Simona Halep deschide pe 29 aprilie complexul turistic Lotus Studios

Recunoscută pentru modul în care ştie să preţuiască banul, Simona Halep a postat luni, pe Facebook, o imagine cu noua sa afacere din Mamaia Nord, investiţie care a costat-o aproximativ 1,5 milioane de euro. 

Pe 29 aprilie 2021 este programată inaugurarea oficială a complexului turistic Lotus Studios, unul tip boutique, în care au fost realizate 20 de apartamente care vor putea fi închiriate de doritori. 

Galerie Foto

Complexul din Mamaia Nord al Simonei Halep va avea 20 de apartamente, fiecare cu suprafaţa de aproximativ 60 de metri pătraţi

Fiecare apartament cuprinde un living, un dormitor, o baie şi o bucătărie. Cu tot cu balcon, apartamentul are o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi. Nicolae Halep, fratele şi noul manager al Simonei Halep a precizat, citat de adevărul.ro, că preţurile variază între 700-800 de lei, în minivacanţa de Paşte, şi 900-1200 de lei în perioada de vârf a sezonului pe Litoral. În mai puţin de 12 de ore au fost închiriate 12 apartamente!

Complexul se află la 500 de metri de plaja Ammos.

Între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere.  Simona Halep a plătit două milioane de euro pentru pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al oraşului.

Etichete: simona halep , hotel simona halep , investitie simona halep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă