Mare atenţie pentru această categorie de bucureşteni! Aceştia trebuie să îşi ridice maşinile în 48 de ore din parcare. S-a dat o nouă lege

1 lună in urmă 21

Mare atenţie pentru această categorie de bucureşteni! Daniel Băluță, vine cu un anunţ pentru cetăţenii din Sectorul 4. Două parcări din administrația pe care o conduce vor avea tarifare de 1 leu pentru două ore!

Mare atenţie pentru această categorie de bucureşteni! E vorba despre maşinile parcate

„Câteva parcări publice din sectorul nostru intră în sistem de tarifare. O bună perioadă de timp acestea au funcționat fără taxă pentru a încuraja parcarea mașinilor în locuri special amenajate în acest sens. Parcările de pe străzile Secerei și Izvorul Rece vor avea un tarif de 1 leu pentru două ore. Un preț aproape simbolic, dar care ne va ajuta să întreținem aceste investiții și, în timp, să lărgim rețeaua de parcări publice în Sectorul 4.

Important de știut! Șoferii care și-au parcat/abandonat autovehiculele în aceste parcări publice au obligația să le ridice în maxim 48 de ore”, a anunțat, marți, Daniel Băluță.

De altfel, Primăria Sectorului 4 desființează taxa de salubrizare pentru toți utilizatorii acestui serviciu, până cel târziu la data de 1 martie 2021.

De la data desființării, fiecare asociație de proprietari, persoană fizică sau juridică va contracta individual servicii de salubrizare de la operatorul economic licențiat, aceasta reprezentând o modalitate prin care contravaloarea facturii lunare va putea fi zero, în contextul în care se va realiza colectarea selectivă.

Până la data respectivă, Primăria Sectorului 4 si operatorul de salubritate vor pune la dispoziția beneficiarilor recipienții și infrastructura corespunzătoare de colectare selectivă.

Primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă a anunţat că lucrările la noua staţie de metrou de pe Şoseaua Berceni au început, ceea ce implică restricţii de trafic pe sensul de ieşire din Bucureşti.

”Dăm startul lucrărilor la noua staţie de metrou pe care o construim pe Şoseaua Berceni! Este un proiect extrem de important pentru toţi bucureştenii, pentru cei care folosesc acest mijloc de transport, dar mai ales pentru comunitatea noastră. Trebuie să vă anunţ că de mâine, odată cu demararea acestor lucrări, traficul în zonă va fi restricţionat pentru o perioadă de timp, pe o porţiune de 500 de metri, pe sensul de ieşire din Bucureşti. Conducem calm, cu atenţie şi fără să ne enervăm. Cel mai important lucru este să ajungem în siguranţă acasă, la locul de muncă sau acolo unde avem treabă”, a scris Băluţă pe Facebook.

Ministerul Fondurilor Europene a aprobat în septembrie 2020 cererea de finanţare privind construirea staţiei de metrou de pe Şoseaua Berceni, care va face legătura zonei de sud a Bucureştiului cu nordul şi centrul Capitalei, proiect de 50 milioane euro.

Noua staţie de metrou va fi construită între staţia Berceni, actualul capăt de linie al Magistralei 2 de metrou şi Şoseaua de Centură. Cu o suprafaţă desfăşurată de 15.100 mp, staţia va fi una supraterană, însemnând o clădire cu subsol, parter şi două etaje.

Citeşte şi: Daniel Băluţă dă în judecată Colegiul Gheorghe Şincai. Anunţul făcut de primarul Sectorului 4
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă