Marcus Rashford a dezvăluit motivul pentru care a tot amânat operația care îl va ține pe bară 3 luni

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Decizia a venit foarte greu, atacantul fiind accidentat de câteva luni bune, însă englezul a decis să joace, în ciuda durerilor.

Marcus Rashford a amânat operația la umăr pentru Manchester United

Abia după ce a anunțat că se va opera, Rashford a dezvăluit și motivul pentru care a amânat atât de mult intervenția chirurgicală. Într-o scrisoare deschisă publicată pe site-ul oficial al lui Manchester United, decarul diavolilor roșii a mărturisit că în tot acest timp s-a sacrificat pentru clubul său.

"Când aveam 11 ani, Manchester United m-a scăpat pe mine și pe familia mea dintr-o situație foarte dificilă. Le voi fi mereu recunoscător. Când clubul are nevoie de mine, voi fi acolo. În orice mod aș putea să-l ajut, o voi face. Chiar și dacă uneori este în detrimentul meu. După ce am stat mult timp pe bară ca să-mi revin după operația de la spate, după ce am stat departe de coechipieri și de staff-ul echipei, am vrut să simt că particip din nou la ceva.

Aveam nevoie să știu că aduc și eu o contribuție. Unii m-au considerat lacom pentru că am amânat operația atât de mult sezonul acesta, dar nu a fost niciodată vorba ca eu să mă pun pe primul loc, motiv pentru care s-a și ajuns în punctul acesta. Ca să am garanția faptului că voi juca fotbal cât de mult posibil, trebuie să ascult de corpul meu. Fiecare are dreptul la o opinie, dar nimeni nu-mi știe corpul mai bine decât mine.", a transmis Rashford.

Marcus Rashford, victima insultelor rasiste

Marcus Rashford a fost unul dintre cei trei jucători englezi, alături de Bukayo Saka şi Jadon Sancho, care au ratat execuţiile de la punctul cu var la loviturile de departajare care au stabilit noua campioană a Europei.

Toţi cei trei jucători au fost ţinta insultelor rasiste pe reţelele de socializare, condamnate de căpitanul şi antrenorul selecţionatei Angliei, dar şi de casa regală britanică, lideri religioşi şi politicieni.

Etichete: manchester united , marcus rashford
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă