Marcel Răducanu, despre grupa României de calificare la CM din 2022: „Nici acum nu suntem mulțumiți? Am fi vrut să vină San Marino sau Gibraltar?”

2 luni in urmă 13

România a fost repartizată în grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein;Partidele din preliminarii vor avea loc în perioada martie - noiembrie 2021, iar cele din play-off în martie 2022;Componența tuturor grupelor din preliminariile pentru Mondialul din Qatar poate fă văzută AICI.

Marcel Răducanu, stabilit la Dortmund, spune că nemții au avut parte de o tragere la sorți norocoasă și a descris grupa drept „ușoară” pentru campioana mondială din 2014.

Marcel Răducanu: „Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci să ne reorientăm la tenis cu piciorul”

„Da, e o grupă foarte «grea», mai ales pentru nemţi. După ce că au 2-3 echipe pe care pot să le prezinte la campionatul mondial, au mai avut si noroc. Tot timpul au avut noroc şi au căzut în grupă uşoară. Noi nu mai vorbim de Germania că şi aşa e departe. Noi vorbim de celelalte echipe.

Dacă nici acum nu suntem multumiţi cu grupa asta, cine am fi vrut să vină? Să vină San Marino sau Gibraltar în locul Islandei? Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul sau eu ştiu la altceva, la futsal”, a declarat Răducanu. 

Islanda ne-a învins în semifinalele barajului de calificare la EURO 2020, scor 2-1 la Reykjavik, însă Răducanu nu vede acel meci drept definitoriu. 

„Păi, bun, dar a fost un meci. Acum e altă situaţie. Începem de la început, alt meci. De ce nu poţi să treci de Islanda? Păi atunci, ce vrem dacă ne calificăm? Ce facem acolo dacă ajungem? Sigur că pentru noi orice echipă este dificilă, dar eu zic că grupa este ok. Se poate califica. Deci este lupta intre Islanda si România”, a mai spus Răducanu pentru AS.ro

21 de selecțiiîn echipa națională a strâns Marcel Răducanu în perioada 1976-1981, marcând trei goluri pentru „tricolori”

Cum arată preliminariile pentru CM 2022

Cele 55 de formații din Europa se vor lupta pentru 13 locuri rezervate naționalelor de pe Bătrânului Continent. Ele au fost împărțite în 10 grupe, 5 de câte 5 (A-E) și 5 de câte 6 (F-J).

Cele 10 câștigătoare ale seriilor se califică direct la turneul final. Ocupantele locurilor doi plus cel mai bine clasate două formații în faza grupelor Ligii Națiunilor 2020 (cu excepția celor deja calificate din aceste preliminarii clasice) vor disputa un play-off în două trepte, 6 semifinale și 3 finale (câte un singur meci, gazda urmând să fie trasă la sorți), pentru ultimele 3 locuri.

VIDEO. Aurel Țicleanu face dezvăluiri despre Mirel Rădoi, din interiorul FRF: „La 19:00 avea meci cu Belarus! Știți ce făcea la ora 16:00?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Islandezii sunt fericiți că au picat cu noi: „I-am mai bătut o dată pe români” » Ce mutare pregătește Federația de la ReykjavikTensiuni în grupa României pentru Mondial! Joachim Low a stârnit un adevărat scandal în Germania: „Îl vrem plecat!”

Cine e doctorul Sorin Lavric, din conducerea AUR? Incredibil ce făcea acum 2 ani și cum îi numește pe romi

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Gigi Becali, fără nicio jenă în București. A făcut prăpăd într-o farmacie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă