Marcel Puşcaş îl atacă pe Mihai Stoica: "... nu e nevoie de reprezentanți ai imposturii și ai bădărăniei"

2 săptămâni in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Ultimul care a lansat un atac a fost Marcel Puşcaş, fost jucător la Steaua şi la Rapid. El a fost şi cel care a deschis "subiectul", la emisiunea Digi Sport Matinal, duminică, atunci când a contestat "ochiul de specialist" al lui Mihai Stoica: 

”Hai să vedem. Cine l-a recomandat pe Vukusic? Și dacă l-a recomandat cineva ce competențe are acel recomandator? Are vreun ochi, o specialitate, o patalama la mână, un trecut fotbalistic? 

Sau, doar 'hai să-l vedem pe Vukusic'!”, a spus Pușcaș, la Digi Sport Matinal.

A urmat replica lui MM Stoica civilizată şi fermă, iar Puşcaş a revenit, foarte acid.

N-o spune direct, dar Puşcaş îl face impostor şi bădăran pe Mihai Stoica

Replica lui Puşcaş vine după cea a oficialului roş-albaştrilor, deranjat că Puşcaş i-a negat calitatea de a transfera jucători de valoare, iar dialogul la distanţă a pornit de la Vukusic.

"RECOMANDĂRILE ȘI CATEDRA
cred că despre mine e vorba
 
Nu pot fi superior într-un domeniu în care nu concurez cu nimeni. N-am trăit și nu trăiesc din fotbal. Totodată, nu pot fi inferior nimănui din fotbalul românesc! Nu fac eforturi. Nici nu e greu.
Cine și ce mă recomandă să vorbesc despre FCSB?
 
Vreo 8 ani petrecuți în club, în trei ipostaze diferite, când nu curgea lapte și miere, vreo trei titluri și faptul că am privatizat secția de fotbal, pentru că așa era normal atunci, nu doar pentru ca azi unii să aibă serviciu fără a li se cere obținerea performanței.
 
Sau, dacă nici astea nu convin, atunci mă pot mulțumi cu calitatea de suporter sau de colaborator media.
Unde este catedra mea în fotbal? Ea a fost, este și încă va mai fi, oriunde nu e nevoie de reprezentanți ai pupincurismului, imposturii și ai bădărăniei. Dacă vreți, ai compromisului penibil.
Ea va fi mereu accesibilă tuturor celor care vor să dialogheze și să învețe.
 
Sunt foarte mulțumit să pot sta pe un fundament care să poată ține greutatea unui posibil palat decât pe cel al unei cutii de carton", a scris Marcel Puşcaş pe facebook. 

Care a fost replica lui Mihai Stoica la adresa lui Marcel Puşcaş

”Pe Vukusic l-a recomandat ăla care i-a mai recomandat pe Zenga, Protasov, Petre Marin, Ghionea, Nicoliță, Boștină, Dică, Iacob, Thereau, Varela, Chipciu, Rusescu, Keșeru, Planic, Olaru.

Printre alții. Ăla cu care, prin club, s-a ajuns de vreo 6 ori prin primăvară.
Pe tine cine/ce te recomandă de ne ești superior? Unde ți-e catedra?”, a fost reacția lui Mihai Stoica într-o postare pe contul său.

Declaraţia lui Marcel Puşcaş la Digi Sport Matinal

Etichete: mihai stoica , marcel puscas
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă