Marcel Pușcaș face o paralelă între Jean Vlădoiu și Ciprian Paraschiv și le bate obrazul celor de la FRF: „Cine are valoare, băgatul în seamă sau nebăgatul în seamă?” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

Marcel Pușcaș, ultima dată președinte la FC U Craiova, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre ascensiunea celor de la FC Argeș, după ce a fost numit Jean Vlădoiu în funcția de președinte al clubului piteștean.

Fost manager de dezvoltare în cadrul Federației Române de Fotbal, Marcel Pușcaș a colaborat atât cu Jean Vlădoiu, cât și cu Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași.

Acesta a făcut o paralelă între cei doi și le-a transmis celor de la FRF că au făcut o greșeală prin faptul că l-au băgat mult prea puțin în seamă pe fostul mare fotbalist Jean Vlădoiu, care a pus umărul la redresarea corabiei din Trivale.

Marcel Pușcaș face o paralelă între Jean Vlădoiu și Ciprian Paraschiv

„Am fost colegi de birou, un an și jumătate, la Federație. Am fost coleg și cu Ciprian Paraschiv în FRF. Ciprian Paraschiv s-a bucurat de toate onorurile din partea conducerii, Jean Vlădoiu zăcea în birou și era trimis să acorde niște diplome și de multe ori era jenantă postura și a lui și a lui Belodedici în Federație. Deci unul considerat, care a și declarat Ciprian Paraschiv, că a învățat managementul în FRF, Vlădoiu care nu a învățat managementul în FRF, stând în birou până când bătea gongul și trebuia să plece.

Unul este la FC Argeș, unul este la Iași. Iașiul arată cum arată, Argeșul a început să arate cum arată acum. Aceiași doi oameni, unul l-a numit antrenor pe Cristea, care nu are Licență Pro, nici Prepeliță nu are Licența Pro, tot actual fotbalist. Într-un loc iese pasența, în celălalt, nu iese. Cine e bun, cine nu e bun? Cine are valoare, băgatul în seamă sau nebăgatul în seamă?

E ordine la echipă, disciplină (n.r. la FC Argeș). Dincolo (n.r. la Poli Iași), e haos, nu mai știe nimeni pe ce lume trăiește, se acuză unii pe alții. Sunt lucruri care contează enorm de mult în viața unei echipe, atmosfera în primul rând”, a spus Marcel Pușcaș, la ProSport Live.

FC Argeș a adunat 11 meciuri fără eșec în Liga 1, a venit apoi înfrângerea de pe terenul lui CFR Cluj și piteștenii au legat din nou două victorii în campionat, cu Poli Iași și Dinamo.

Povestea lui George Micle, fotbalistul lui FC Argeș, care visează să ajungă în Bundesliga! De ce a plecat de la FCSB, cui îi datorează totul și mesajul pentru Adrian Mutu | INTERVIU VIDEO EXCLUSIV Cum l-a lăsat Gigi Becali să plece? Portarul care nu își dă jos cruciulița de la gât s-ar întoarce oricând la FCSB! Bunicii lui au construit o biserică: „Sunt un om simplu!” | VIDEO EXCLUSIV

The post Marcel Pușcaș face o paralelă între Jean Vlădoiu și Ciprian Paraschiv și le bate obrazul celor de la FRF: „Cine are valoare, băgatul în seamă sau nebăgatul în seamă?” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă