Marcel Popescu îi cere unui patron din Liga 1 să ia măsuri împotriva propriului antrenor: „Să-l pună la punct!”

1 lună in urmă 1

Craiova a ieșit pe plus în duelurile cu FC Botoșani din acest sezon, două victorii, o remiză, însă managerul general Marcel Popescu are ce are cu atitudinea afișată de moldoveni în raport cu Bănia. 

„Din păcate au derapaje, pe care le pun pe seama lipsei de experiență și a respectului minim față de adversar", a comentat Popescu la Pro X.

 ficialul oltean e supărat în special pe antrenorul Marius Croitoru: „L-am auzit pe Croitoru la final. Și după meciul din Cupă, când a spus cuvinte ce nu pot fi redate nici după o anumită oră, și acum, la finalul meciului de pe Oblemenco, când a afirmat «Ce mare echipă e Craiova»? Hainele astea de «mai interesant» nu-l avantajează". 

Popescu i-a sugerat lui Croitoru „să-l întrebe pe Ofosu, care i-a fost jucător, cum e la Craiova". Totodată, i-a solicitat patronului de la Botoșani, Valeriu Iftime, „să-l pună la punct pe antrenorul său". 

Croitoru poate fi salvat ca și Florinel Coman, care a umplut ziarele cu teribilismul lui. Coman a fost oprit la timp,cu 165 de kilometri la oră. Bine că n-a dat peste cineva, pe trecerea de pietoni
- Marcel Popescu, manager general U Craiova

Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

VIDEO VIDEO Răzvan Burleanu: „LPF vrea control pe arbitraj, pentru a-l tranzacționa în interesul vreunei echipe”

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Decât fotbalist în Liga 1, mai bine angajat la LPF! Salarii uriașe pentru angajații și șefii LigiiIoan Ovidiu Sabău a remarcat un jucător de la FCSB: „E un pui de lider! Are o atitudine schimbată”

Mărturia medicului ATI despre decesul lui Adi Bărar, liderul trupei Cargo

Libertatea

Playtech: Raed Arafat, AVERTISMENT dur despre dezavantajele vaccinului anti-Covid-19. Ce spune specialistul României
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă