Marcel Ciolacu susține că Guvernul va tăia cu 90% investițiile în conservarea și protejarea lăcașurilor de cult: Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională

1 lună in urmă 2

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că Guvernul, prin proiectul buget, va reduce cu 90% investițiile în conservarea și protejarea a sute de lăcașuri de cult, acuzând Cabinetul Cîțu că vrea să le lase în paragină.

„Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paște! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus #credința la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi și învrăjbind tinerii contra bătrânilor.

Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională. Vor să lase în paragină sute de lăcașuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul național, dar și în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investițiilor în conservarea și protejarea acestora!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Președintele PSD acuză Guevrnul că vrea „să distrugă și tot ce are legătură cu credința acestui neam”, afirmând totodată, din nou, că bugetul alocat Educației este „cel mai mic buget din ultimii 30 de ani” și că cel de la Sănătate este mai mic cu 11%.

Sursa foto: Mănăstirea Voroneț / Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă