Marcel Ciolacu: „Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun”. Ce spune despre Firea

4 luni in urmă 17


Președintele PSD Marcel Ciolacu este de părere că prim-vicepreședintele social-democraților, Gabriela Firea, care a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan, ar fi potrivită pentru un post de parlamentar, iar "PSD este pe drumul cel bun".


"Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun și va continua să propună soluții concrete pentru cetățenii României. România are nevoie de o alternativă la ceea ce este acum", a spus Marcel Ciolacu.


Apoi a continuat: "PSD a reușit printr-un program de reconstrucție și de modernizare să ajungă de la un scor de 20% la un scor de peste 30%. PSD are cel mai mare număr de consilii județene, respectiv 20, și cel mai mare număr de primari aleși, aproximativ 1.500. Rămânem cel mai mare partid din România".


Doamna Gabriela Firea a avut tăria să lupte singură împotriva dreptei unite. O sa am o discuție cu dânsa după această conferință. Mi-aș dori ca doamna Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Trebuie să fie în linia întâi a PSD.

Marcel Ciolacu, președinte PSD:

"Nu am avut discuții politice cu Robert Negoiță. Suntem prieteni și am avut o discuție ca între doi prieteni. Când vom lua o decizie, vă vom anunța. Robert Negoiță este un primar de stânga", a mai spus președintele PSD.https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/videos/323465182082406

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă