Marcel Ciolacu, recţie furibundă după imaginile România TV cu Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi: DEMISIA!

2 luni in urmă 56

Marcel Ciolacu, recţie furibundă după imaginile România TV cu Clotilde Armand.  Marcel Ciolacu este primul lider important care a reacționat, el cerând demisia primarului Sectorului 1.

„Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înțelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preț desființarea SIIJ!!! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?!

Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățenii. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand! Iar toți politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol și să strângem împreună semnăturile!!!”, a spus Marcel Ciolacu.

România Tv a intrat în posesia unor imagini uluitoare cu Clotilde Armand, la scurt timp după alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Candidata USR a fost filmată în timp ce s-ar fi aflat ilegal în camera în care se aflau sacii cu voturi.

Pe filmările surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020 apare Clotilde Armand, alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, o sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată. În imagini se vede cum Clotilde Armand dă directive, umblă în sacii cu voturi şi sorta buletinele de vot. Accesul în sala cu sacii cu voturi era permis de procurorul Nicolae Sprâncu. Preşedintele BES este acuzat că ar fi dat mână liberă lui Clotilde Armand să umble în sacii cu buletinele de vot.

Citeşte şi: IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă