Marcel Ciolacu, reacție VIRULENTĂ: Guvernul Cîțu a venit cu un buget al rușinii, al austerității și subdezvoltării. Ce le propune liderul PSD guvernanților

2 săptămâni in urmă 19

Marcel Ciolacu, președintele PSDMarcel Ciolacu, președintele PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține, într-un nou mesaj postat pe contul său de Facebook, că buget propus de Guvernul Cîțu este unul "al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării". În context, el îi indeamnă pe guvernanţi să ia proiectul de buget elaborat de PSD şi să vină cu el în Parlament. "Încă puteți opri dezastrul în care veți afunda România!", le-a transmis Ciolacu reprezentanților Puterii. 

VINERI, 12 FEBRUARIE 2021, 14:28

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Baragan

"Aceiași bani, viziuni diferite! Guvernul Cîțu a venit cu un buget al rușinii, al austerității și subdezvoltării. Cu un buget negociat nu în funcție de prioritățile României, ci în funcție de cine a fost mai colțos în Coaliție.

Au făcut întocmai cum spunea Cîțu anul trecut: Sănătatea și Educația nu sunt o prioritate, nu contează. Vedem acum că nici producătorii români nu contează. Nici firmele românești. Nici veniturile celor care muncesc sau care sunt acum la pensie! Tot ce contează a fost cine a băgat mai repede mâna în vistierie ca să își ia partea pentru a-și hrăni clientela.

Imagine

PSD a propus un proiect de buget, în care - cu aceiași bani! - am demonstrat că se pot crește veniturile oamenilor, mări alocațiile copiilor, crește bugetul Sănătății pentru a combate cât mai rapid pandemia, investi în Educația copiilor noștri și se poate sprijini mediul de afaceri! Pe scurt, exact cu aceiași bani, se poate proteja puterea de cumpărare a românilor, sprijini mediul de afaceri românesc și se pot face investiții în mari proiecte de infrastructură, pentru a reporni economia. Aceasta este diferența! Ei nu sunt în stare să ofere dezvoltare decât clientelei lor. Pentru restul, adică pentru marea majoritate a românilor, doar austeritate!

P.S. Luați proiectul de buget elaborat de PSD! Veniți cu el în Parlament! Încă puteți opri dezastrul în care veți afunda România!", se arată în mesajul postat de Marcel Ciolacu. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă