Marcel Ciolacu, reacţie furibundă după imaginile România TV cu Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi: DEMISIA! Procurorul să emită mandate de reţinere pe numele LOR!

2 luni in urmă 98

Marcel Ciolacu, reacţie furibundă după imaginile România TV cu Clotilde Armand.  Marcel Ciolacu este primul lider important care a reacționat, el cerând demisia primarului Sectorului 1.

Preşedintele PSD cere reţinerea lui Clotilde Armanad şi a soţului ei şi face un apel la toate partidele care au avut candidaţi la alegerile locale din Bucureşti să se unească pentru a face dreptate în această problemă.

„Am văzut şi eu imaginile. Lucrurile sunt foarte clare. Procurorul de serviciu trebuie să emită mandate de reţinere pe numele lui Clotilde Armand şi al soţului său. Nu există dubii cu privire la fraudarea votului. Procurorul trebuie să ceară reţinerea primarului şi al soţului său. Ce se întâmpla dacă Gabriela Firea venea să numere voturile. Există imagini cu soţul domniei sale. De îndată procurorul trebuie să emită mandate de reţinere. Ministrul de Interne trebuie să îl cheme pe şeful Jandarmeriei. Sunaţi la procurorul DNA să vină de îndată să facă dreptate.

Eu constat să fac anumite grupuri. Eu sunt liderul Opoziţiei. Cine încalcă legea, să plătească. Aşteptăm întâi decizia magistraţilor la 24 de ore de la apariţia imaignilor. Fac un apel la toae partidele care au avut candidaţi la Primăria Sectorului 1, dar şi din Capitală. Trebuie să ne unim să facem dreptate. Eu nu cred că procurorii au ce să facă la apariţia acestor imagini. Sunt foarte clare. Aştept de la ministrul de Interne să vină de ăndată să zică. Jandarmii au păzit toate secţiile de vot. Domnul Orban, ca premier, să răspundă cum a organizat cu şeful MAI alegerile. Să ne înţeleagă românii foarte bine. Să ne uităm la alegeri şi la cursuri de voturi. Să ne uităm cum nişte oameni sunt tâlhăriţi în faţa lor. Nu mai paote nimeni acoperi această fraudă de la Sectorul 1 şi nu numai. Vom merge până la capăt să facem dreptate pentru ceea ce s-a întâmplat la Sectorul 1. Cu certitudine, nu vă dezamăgim. Eu am vorbit de deciziile partidului şi fac un apel la procurori să emită în această seară mandatele de reţinere. Nu mai contează demisia doamnei Clotilde din acest moment, fiindcă a fost implicată direct în fraudarea alegerilor, nu prin interpuşi.”,  declarat Marcel Ciolacu, într-o intervenţie exclusivă, la România TV.

„Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înțelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preț desființarea SIIJ!!! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?!

Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățenii. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand! Iar toți politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol și să strângem împreună semnăturile!!!”, a spus Marcel Ciolacu.

„Nu îmi vine să cred ceea ce se întâmplă. Nu se întâmplă nimic, într-adevăr e vineri seară. Dar dacă era alt candidat de la alt partid, se luau măsuri imediate. Se pare că sunt politicieni care pot, încălca legea şi sunt politicieni care sunt condamnaţi din start. Niciun candidat nu are dreptul să stea într-o sală unde sunt voturi, să le atingă, să participe la acest proces de mutare.

E o ilegalitate pe care o poate observa toţi românii. E grup infracţional. Clotilde trebuie să îşi dea demisia. Şi la primăria Capitalei s-a descoprit că voturile au fost alterate, după analiză. Atât pentru candidatul PSD de la Sectorul 1, dar şi candidatul pentru PG. Au fost multe procese verbale modificate.

E datoria anchetatorilor să extindă ancheta şi la celelalte sectoare. Fac apel la dumneavoastră! Chiar Clotilde a făcut plângere la Poliţie, s-a blocat tot 24 de ore. Când am venit noi, ni s-a spus că am depăşit perioada. Au fost şi foarte multe buletine anulate. Până se modifică legea electorală, noi avem difuzat un lucru foarte grav. Un candidat cu oamenii săi selectând voturi. Am informaţii din cadrul anchetei că şi voturile pentru primăria generală au fost alterată. Dacă nu se face dreptate, românii înţeleg că votul lor nu mai contează.”, a mai adăugat Ciolacu.

România Tv a intrat în posesia unor imagini uluitoare cu Clotilde Armand, la scurt timp după alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Candidata USR a fost filmată în timp ce s-ar fi aflat ilegal în camera în care se aflau sacii cu voturi.

Pe filmările surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020 apare Clotilde Armand, alături de membri ai USR în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, o sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată. În imagini se vede cum Clotilde Armand dă directive, umblă în sacii cu voturi şi sorta buletinele de vot. Accesul în sala cu sacii cu voturi era permis de procurorul Nicolae Sprâncu. Preşedintele BES este acuzat că ar fi dat mână liberă lui Clotilde Armand să umble în sacii cu buletinele de vot.

Citeşte şi: IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă