Marcel Ciolacu, reacție DURĂ după imaginile cu Vlad Voiculescu fără mască. „Așa arată campania de vaccinare a Guvernului Florin Cîţu”

2 luni in urmă 18

Marcel Ciolacu/cont oficial de FacebookMarcel Ciolacu/cont oficial de Facebook

Liderul social-democrat a criticat dur gestul lui Vlad Voiculescu de a-și da jos masca pe holurile Parlamentului. Marcel Ciolacu a reacționat, pe pagina oficială de Facebook,  spunând că ministrul Sănătății și-a bătut joc, în timp ce oamenii se înghesuie la vaccinare.

LUNI, 29 MARTIE 2021, 16:39

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Marcel Ciolacu: „Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini #fărămască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin! Așa arată campania de vaccinare a Guvernului Florin Cîţu! #Haos și neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine!!!”

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a fost fotografiat fără mască anticoronavirus pe holurile Palatului Parlamentului. Timp de aproximativ 20 de minute a stat ministrul fără mască de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi. Acesta s-a scuzat, înr-o postare pe Facebook, și spune că era într-o conferință video și și-a dat jos masca pentru intervenție, dar și pentru a bea apă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă