Marcel Ciolacu, reacție după demisia lui Ludovic Orban, la Realitatea PLUS: „E un gest de iresponsabilitate totală”

2 luni in urmă 1

„PNL a pierdut alegerile.

Nu ai dreptul sa iti iei jucariile si sa pleci in plina pandemie, sa lasi un guvern. Viitorul guvern va fi votat dupa ce se constituie noul Parlament. Noi nu avem acum ponderea oficială.

E un gest de iresponsabilitate totală. S-a dorit un gest barbatesc. Cand esti om de stat, parasesti functia cand e mai bine pentru statul respectiv, nu când ți-e cel mai bine tie.

Nu am inteles rostul acestei demisii. (...)

Suntem in plina pandemie, avem peste 200 de decese (peste 12.000 de decese din cauza COVID-19 - n.red.) si apare primul ministru al României ca s-a suparat el ca a luat bataie si spune imi dau demisia si plec, dar mă duc la partid unde o sa fac o alta majoritate.

Este iresponsabilitate politica sa lasi o luna de zile România fara un guvern cu drepturi depline, fara sa emita ordonante în plina pandemie. Noi am votat Guvernul Orban cand erau 100 de cazuri. (...)

Românii au spus ca dl Orban nu mai poate fi prim ministru. Pleci cand vine alt Guvern și lasi guvern cu drepturi depline pana vine noul, pana pui noul Guvern. (...) Nu se face așa ceva. (...) Se rupe filmul când ne uităm pe stradă și vedem că suntem in criza economică și criză sanitară”, a declarat Marcel Ciolacu la Realitatea PLUS.

Citește și Ludovic Orban, anunț de ultimă oră după alegerile parlamentare: Am luat decizia să îmi depun mandatul

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă