Marcel Ciolacu: PSD nu se va implica decizional în lupta dintre PNL și USR/ Suntem în criză politică pentru că n-au putut pune mâna pe Justiție

1 lună in urmă 41

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că PSD nu se va implica decizional în lupta dintre PNL și USR în Birourile Permanente Reunite: ”Noi nu știm ce face USR, e la putere sau în opoziție?”, s-a întrebat șeful social-democraților.

Ciolacu a acuzat că România a intrat în criză politică din cauză că liberalii ”nu au reușit să pună mâna pe Justiție” și a subliniat că va fi nevoie de o ”discuție politică” purtată cu liderii USRPLUS despre ce va urma după moțiune.

Președintele PSD a spus că va vota moțiunea USRPLUS și AUR ”dacă va trece de Birourile Permanente Reunite”, dar nu va fi de acord ca USRPLUS să facă parte din noul guvern:

  • ”În cazul în care moțiunea USR va trece de BPR vom vota și această moțiune, dar vom avea și o discuție politică. Bănuiesc că nu vom vota această moțiune ca să îl eliminăm pe Cîțu și Barna, Ghinea să spună că n-au avut nicio treabă cu guvernarea”, a mai spus Marcel Ciolacu.

sursa foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă