Marcel Ciolacu: Procurorul trebuie să emită mandate de reținere pentru Clotilde Armand și soțul ei/ Primarul Armand: Nu sunt eu în imagini. Îi voi acționa în judecată pentru manipulare grosolană/ Scandal după apariția unor imagini în care Clotilde Armand s-ar fi aflat în camera cu buletinele de vot

2 luni in urmă 27

UPDATE Ora 23:21 Clotilde Armand a făcut precizări la câteva minute după declarația președintelui PSD, spunând că nu ea este persoana care apare în înregistrarea video și că îi va da în judecată pe toți cei care ”sunt părtași la manipularea aceasta grosolană”:

  • ”Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!” și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu 😄. Seamănă dar nu răsare.
    Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.
    Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii.

știrea inițială

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri seară, la România TV, că ”procurorul de serviciu de la DNA” trebuie să ”își facă datoria în această seară” și ”să emită mandate de reținere” pe numele primarului Clotilde Armand și soțului acestuia.

Declarația lui Ciolacu vine după ce în spațiul public a apărut o înregistrare video din noaptea alegerilor locale în care primarul Armand s-ar fi aflat în camera cu sacii în care se aflau buletinele de vot.

Ciolacu a mai adăugat că nu știe ce s-ar fi întâmplat dacă în imagini ar fi apărut ”Gabriela Firea numărând singură buletinele de vot”. Președintele PSD a declarat că nu mai contează demisia lui Clotilde Armand pentru că ”a fraudat alegerile direct, nu prin interpuși”.

sursa foto: Facebook, sursa foto: Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă