Marcel Ciolacu, nou atac la adresa premierului Florin Cîţu: "Ar fi trebuit să-şi dea deja demisia"

2 luni in urmă 22

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, continuă războiul de la distanţă cu premierul Florin Cîţu.

Marcel Ciolacu aşteaptă ca Florin Cîţu să fie înlăturat din funcţia de premier al României

Marcel Ciolacu aşteaptă ca Florin Cîţu să fie înlăturat din funcţia de premier al României

Facebook Marcel Ciolacu

  • Florin Cîţu a stat două zile în închisoare în Statele Unite ale Americii, în urmă cu aproximativ 20 de ani.

După ce a ieşit la iveală că Florin Cîţu a stat două zile în închisoare, în perioada petrecută în Statele Unite ale Americii, Marcel Ciolacu a început să solicite, pe diferite căi, demisia premierului României.

Vineri s-au aflat noi detalii despre incidentul în care a fost implicat Florin Cîţu în urmă cu aproximativ 20 de ani, iar Marcel Ciolacu nu a ezitat să iasă din nou la atac şi să spună că "Florin Cîţu ar fi trebuit să-şi dea deja demisia".

Şeful PSD nu l-a iertat nici pe preşedintele Klaus Iohannis

Mai mult, şeful Partidului Social Democrat este de părere că preşedintele României, Klaus Iohannis, ar fi trebuit să iasă şi să-şi ceară scuze pentru că l-a susţinut pe Florin Cîţu în funcţia de premier al României.

Redăm integral mesajul transmis de Marcel Ciolacu prin intermediul paginii personale de Facebook: "Adevărul se află întotdeauna! Dar onoarea aparține doar adevăraților bărbați de stat! Cîțu cel cu ”ochii injectați și umezi” ar fi trebuit să-și dea deja demisia, iar Iohannis să iasă odată și să-și ceară scuze românilor pentru că a pus un penal inconștient și haotic în fruntea Guvernului României! Clotilde, ai legătura".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă