Marcel Ciolacu: Noi vom merge cu propunere de premier la Cotroceni

4 săptămâni in urmă 13


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, 4 noiembrie, că merge la negocierile cu PNL cu măsurile pe care social-democraţii le consideră urgente. De asemenea, liderul PSD a precizat că partidul va avea o propunere de premier la consultările de la Palatul Cotroceni, informează Agerpres.


"La această întâlnire o să mergem cu programul de guvernare, o să mergem cu măsurile pe care considerăm noi că trebuie luate urgent şi chiar suntem optimişti că trebuie să venim cu o soluţie şi românii noi considerăm că s-au săturat de clasa politică, fără să aibă nicio soluţie până la acest moment", a spus Marcel Ciolacu, la sediul PSD.


"Noi vom merge cu propunere de premier la Cotroceni, aşa este constituţional", a răsăuns liderul PSD, fiind întrebat dacă va merge şi cu propunerea PSD de premier la aceste discuţii.


Întrebat cum crede că vor evolua discuţiile, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis le-ar fi transmis liberalilor că propunerea de prim-ministru trebuie să vină de la PNL, Ciolacu a răspuns: "Nu cunosc aceste detalii. Cu funcţia de premier mergi la Cotroceni, la consultări".


Chestionat ce va face dacă preşedintele Klaus Iohannis va desemna un premier de la PNL, Ciolacu a susţinut că este ferm convins că şi el şi domnul Iohannis vor respecta Constituţia României. "Consider că şi noi şi domnul preşedinte suntem obligaţi să respectăm Constituţia", a mai spus preşedintele PSD.


Întâlnirea dintre liberali și social-democrați va avea loc la Salonul Spaniol de la Camera Deputaților, joi după amiază.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă