Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Unirii Mici: „Anul acesta vom reuși să învingem definitiv pandemia și să trecem peste toate provocările prilejuite de aceasta”

1 lună in urmă 27

 ,,Anul acesta vom reusi sa invingem definitiv pandemia si sa trecem peste toate provocarile prilejuite de aceasta"

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Unirii Mici: ,,Anul acesta vom reusi sa invingem definitiv pandemia si sa trecem peste toate provocarile prilejuite de aceasta"

Președintele PSD a transmis un mesaj cu ocazia Unirii Principatelor Române, mesaj pe care l-a postat pe pagina sa oficială de Facebook.Marcel Ciolacu spune în 2021 vom reuși să învingem definitiv pandemia de coronavirus, prin solidaritate și unitate.

DUMINICĂ, 24 IANUARIE 2021, 12:04

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbirnea

Marcel Ciolacu: „Acum 162 de ani se puneau bazele statului român modern prin unirea Moldovei cu Țara Românească, un moment istoric pe care avem datoria să îl onorăm cu mândrie în fiecare an. La fel ca și acum, de-a lungul timpului am traversat momente dificile, dar mereu am demonstrat că #uniți putem depăși orice obstacole și putem să ne creăm un viitor mai bun împreună. Prin unitate și solidaritate suntem cu toții mai puternici, de aceea sunt convins că anul acesta vom reuși să învingem definitiv pandemia și să trecem peste toate provocările prilejuite de aceasta! La mulți ani, români!!!”

Mai multe articole despre:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă