Marcel Ciolacu, mesaj de ultimă oră pentru Marian Oprișan legat de candidatura la alegerile parlamentare

4 luni in urmă 15

„Listele trimise de Marian Oprișan de la Vrancea au fost invalidate. Se declanseaza din nou procedura si diseara vom lua decizia asupra listei de la Vrancea.

Îmi mențin opinia ca dl Marian Oprisan nu trebuie sa candideze pt o functie in Parlamentul României. În opinia mea, nu este oportuna candidatura dlui Oprișan pentru Senat. Cred ca cel mai oportun in acest moment e sa ramana vicepresedinte al CJ Vrancea”, a spus Marcel Ciolacu într-o scurtă declarație de presă la sediul PSD. 

Fostul președinte al CJ Vrancea și al PSD Vrancea, Marian Oprișan, s-a impus ca numărul 1 pe lista de candidaturi a PSD Vrancea pentru senatori. Oprișan a pierdut șefia Consiliului Județean Vrancea după aproape 30 de ani, din cauza rezultatelor slabe de la alegerile locale din 27 septembrie. Oprișan a pierdut locul de președinte al CJ Vrancea în fața liberalului Cătălin Dumitru, la o diferență de aproape 6 procente. 

Mesajul transmis de liderul PSD pentru Marian Oprișan a fost făcut după ce a anunțat că pe listele PSD pentru parlamentarele din acest an „nu va candida nicio persoană care este trimisă în judecată”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă