Marcel Ciolacu, la „Ora prim-ministrului”: „Veniți azi cu un buget de austeritate, al sărăciei, fără perspective”

1 săptămână in urmă 1

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu

Președintele PSD - Marcel Ciolacu a criticat, luni, la „Ora Prim-ministrului”, modul în care a fost întocmit bugetul pentru anul 2021 spunând că este unu de austeritate și fără perspective.

LUNI, 22 FEBRUARIE 2021, 17:44

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Ați vorbit vreo 10 minute, în tot acest timp ați împrumutat România cu vreo 600.000 de euro. O mie de euro pe secundă furați din buzunarul fiecărui român. Domnule Cîțu, nu aveți bani să le plătiți salariile restante minerilor blocați în subteran, deși în campanie ați găsit 2 miliarde doar pentru primarii PNL, mită electorală. Culmea, nu v-a folosit nimic, ați pierdut alegerile. Domnule Cîțu, dați-le banii înapoi oamenilor, sunt bani munciți.

Veniți azi cu un buget de austeritate, al sărăciei, fără perspective. PSD a lăsat un deficit de 2,8% din PIB. Orban și Cîțu din 2020 au lăsat lui Cîțu din 2021 un deficit de 10% din PIB. V-am auzit azi că PSD scoate România din UE. Vedeți în manualele de istorie că PSD a dus România în UE. România de azi e în derivă pentru că ați alocat cel mai mic pachet din UE pentru redresare, a spus-o Comisia Europeană. Ați dovedit că nici să mori nu e gratis, ați tăiat și din ajutorul de înmormântare. Dle Cîțu, totul se reduce la bani la dvs, fie îi furați, fie îi tăiați. Dar există și lucruri precum iubirea pentru copiii noștri, cărora le-ați tăiat alocațiile, sau respectul pentru bătrâni, pe care i-ați mințit. Sunteți plin de ură față de bugetari, pe care îi amenințați cu tăieri de salarii. Mințiți în continuare pe toată lumea, doar ca să învrăjbiți românii. Recunoașteți că nici nu ați citit legea salarizării când ați mințit că există spor de calculator – nu mai există de 20 de ani. Singurul spor pe care l-ați scos a fost cel din prefecturi, pe care tot voi l-ați introdus”, a spus Marcel Ciolacu, în plenul reunit al Parlamentului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă