Marcel Ciolacu, jigniri pe bandă rulantă la adresa lui Cîțu: „După ce că ești prost mai pui și frână”

2 luni in urmă 1

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe Florin Cîțu, la dezbaterea proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2021.

„Tatăl meu, domnule Cîţu dacă puteţi fii atent, Dumnezeu să îl ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră, avea o vorbă – Domnule, după ce că eşti prost mai pui şi frână”, a adăugat liderul PSD.

În replică, Florin Cîţu a precizat că a spus totul senatorul Vasile Dîncu atunci când a afirmat că PSD rămâne cu ordonanţa de urgenţă 13 şi cu incompetenţii care astăzi sunt în Parlament. „Sunteţi toţi aici, lângă domnul Dîncu”, a adăugat prim-ministrul.

„Domnule prim-ministru aţi venit ca şi ieri cu aceeaşi placa, atunci când nu au argumente vii şi jigneşti şi încerci prin ţipete să acoperi de fapt acest buget al austerităţii. Tatăl meu, domnule Cîţu dacă puteţi fii atent, Dumnezeu să îl ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră, avea o vorbă – Domnule, după ce că eşti prost mai pui şi frână”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban i-a atras atenţia lui Marcel Ciolacu şi a spus: „Vă rog să rămâneţi în cadru de civilizaţie şi respect”.

În schimb, Ciolacu i-a răspuns: „Păi da, e civilizaţie când faci hoţ pe cineva?”

„Nu aţi vrea dumneavoastră, domnule Cîţu, să vorbiţi cu preşedintele organizaţiei PNL de la Iaşi să ne facă rost şi nouă de nişte tablă şi de nişte cherestea? Fost ministru în Guvernul domnului Orban. Nu aţi vrea dumneavoastră, domnule Cîţu, să vorbiţi cu domnul Orban să vorbească cu preşedintele orgfanizaţiei PNL de la Piatra Neamţ care a inventat o nouă infracţiune la nivel mare – cea de a vinde posturi cu sute de mii de euro în Guvernul Cîţu? Nu mai bine procedaţi ca domnul Barna – când se termină oamenii noi, după ce ai făcut 5 – 6 numiri în Guvern, să apelezi, să împrumuţi de la PSD”, a completat Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban a făcut o remarcă la finalul discursului liderului PSD şi a precizat: „Într-adevăr a avut foarte directă legătură cu bugetul asigurărilor de stat, dar probabil preocuparea pentru pensii este la fel de mare”.

Legea bugetului de stat pe 2021 a fost adoptată, marți seara, în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților.

Legea bugetului a fost adoptată, în Parlament, cu 234 de voturi pentru și 170 de voturi împotrivă. Toate amendamentele au fost respinse.

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului adoptase luni, pe articole, proiectul legii bugetului de stat pe 2021 în forma transmisă de Guvern. Toate amendamentele opoziției au fost respinse. Dezbaterile se reiau marţi, la ora 10.00.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă