Marcel Ciolacu, în izolare. Președintele PSD, contact direct cu un bolnav Covid

1 săptămână in urmă 21

Marcel Ciolacu, președintele PSD, în izolare Covid / Foto: Inquam Photos, Ilona Andrei Marcel Ciolacu, președintele PSD, în izolare Covid / Foto: Inquam Photos, Ilona Andrei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se află în carantină, după ce s-a întâlnit cu ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, care este infectat cu COVID. 

VINERI, 14 IANUARIE 2022, 11:52

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Marcel Ciolacu a intrat în izolare pe o perioadă de cinci zile, au declarat pentru HotNews.ro surse social-democrate.

"Este contact direct, s-a întâlnit cu Lucian Romașcanu Și-a făcut mai multe teste care au dat un rezultat negativ. După week-end se termină și carantina", au explicat sursele citate.

"După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente, am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală. Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine. Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aștept întoarcerea între colegi", a anunțat, în urmă cu o zi, ministrul Culturii pe pagina sa de socializare.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă